• IFRS

IFRS-neuvonantopalvelut

Olemme tukenasi IFRS-raportointiin, siihen liittyviin teknisiin ongelmiin sekä IFRS-standardien käyttöönottoon liittyvissä asioissa. 

Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti IFRS-raportointivalmiuden saavuttamisessa sekä sen ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Asiakkainamme on IFRS-säännöksiä noudattavia kotimaisia ja omistukseltaan kansainvälisiä yhtiöitä sekä yhtiöitä, jotka suunnittelevat IFRS-raportointiin siirtymistä.

IFRS-standardit kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti. Asiantuntijoidemme avulla voit varmistua siitä, että yrityksesi IFRS-raportointi noudattaa ajantasaisia vaatimuksia. Tukenasi on IFRS-asioihin erikoistuneet asiantuntijamme niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

BDO:n asiantuntijoiden kommenttikirjeet 

BDO:n IFRS-asiantuntijat kommentoivat tilanteen mukaan kansainvälisten standardinlaatijoiden erinäisiä hankkeita, kuten esittelyluonnoksia ja keskusteluasiakirjoja. Englanninkielisiä kansainvälisten asiantuntijoidemme kommenttikirjeitä pääset lukemaan tästä linkistä.

Kansainvälinen IFRS-työryhmä

BDO:lla toimii kansainvälisistä IFRS-asiantuntijoista koostuva työryhmä, joka laatii verkostomme yhtenäiset IFRS-toimintaperiaatteet. Työryhmä kehittää työkaluja, ohjeistaa IFRS-standardien tulkinnassa ja laatii kommenttikirjeitä IASB:lle. Työryhmän avulla varmistetaan, että BDO-verkosto tulkitsee IFRS-standardeja yhtenäisesti kaikissa maissa.