• Palvelumme
    valtionhallinnolle

    Miten voimme olla avuksi?

    Ota yhteyttä

Palvelumme valtionhallinnolle

Olemme Suomen johtava julkishallinnon talouden ja hallinnon palveluiden asiantuntijaorganisaatio. Yli kahden vuosikymmenen kokemus ja laaja asiakaskunta takaavat julkisyhteisöjen syvällisen asiantuntemuksen.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita kattavasti kuntien, kuntayhtymien, ministeriöiden ja valtionhallinnon virastojen ja laitosten lisäksi korkeakouluille ja seurakunnille sekä julkisyhteisöjen omistamille yhtiöille. Julkishallinnon palveluihimme kuuluvat tilintarkastuksen lisäksi sisäinen tarkastus, riskienhallinta sekä laajat vero- ja neuvonantopalvelut.

Olemme valtionhallinnon puitesopimustoimittaja (Hansel DPS) seuraavilla osa-alueilla:

  • Tilintarkastus
  • Sisäinen tarkastus
  • Johtamisen ja kehittämisen konsultointipalvelut: IT-johtaminen ja riskienhallinta, tietohallinnon kehittäminen

Tietoisku: Valtio Expo 2021

 

BDO oli mukana vuoden 2021 Valtio Expossa, jonka teemana oli Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla. Tapahtumassa asiantuntijamme Helge Vuoti ja Jouni Honka-Aho pitivät tietoiskun aiheena Valtion virastojen ja laitosten vastuullisuus arjessa.

Tietoisku: Yhteisrahoitteisen toiminnan vastuullisuus

Tietoiskussa käsitellään yhteisrahoitteisen toiminnan vastuullisuutta rahoituksen saajan, että rahoittajan näkökulmasta. Asiantuntijana hanketarkastusten johtaja Piia-Tuulia Rauhala.

Tietoisku: Hankintojen vastuullisuus

Tietoiskussa käsitellään hankintojen vastuullisuutta ja sitä, miksi vastuullisuuden varmistaminen on olennaista. Asiantuntijana Senior Advisor Sami Vainio-Palkeinen, joka keskittyy erityisesti väärinkäytösten torjunta- ja selvittämispalveluihin sekä ilmiantokanavapalveluihin.

Tietoisku: Kilpailuneutraliteetti

Tietoiskussamme keskitytään kilpailuneutraliteettiin ja kirjapidon eriyttämiseen. Asiantuntijana vanhempi lakimies Heikki Mustonen.