• Esittelyssä BDO:n kummipelaaja Eero Innamaa
Artikkeli:

Esittelyssä BDO:n kummipelaaja Eero Innamaa

14 marraskuuta 2018

Yksi urheilijayhteistyökumppaneistamme on nuori koripalloilijalupaus Eero Innamaa. Vaikka vuosia Eerolla on mittarissa vasta 20, hän on urallaan pelannut jo lähes 60 nuorten maaottelupeliä.

Innamaa otti syksyllä urallaan merkittävän askeleen, kun hän siirtyi kauden alusta kotikaupungistaan Turusta Korisliigassa pelaavan Kauhajoen Karhubasketin riveihin. Ammattisarjassa pelaaminen vaatii urheilijalta omistautumista – Innamaa harjoitteleekin monta tuntia päivittäin.

 

BDO tukee nuoria urheilijoita saavuttamaan unelmiaan

Innamaa on yksi BDO:n kummipelaajista kaudella 2018­–2019. Hän on hyvä esimerkki siitä, mitä kovalla työllä ja periksiantamattomuudella voi saavuttaa.

- Todella hieno homma päästä BDO:n kummipelaajaksi! Kiitos tästä mahdollisuudesta. Kun katsoo BDO:n muita kummiurheilijoita, huomaa päässeensä mukaan kovaan kerhoon. Otin kesällä ison askeleen urallani siirtyessäni Karhubasketiin, ja yhteistyö BDO:n kanssa on taas yksi askel eteenpäin koripalloammattilaisena. Toivottavasti yhteistyömme on menestyksekästä ja jatkuu mahdollisimman pitkään, Eero Innamaa sanoo.

 

BDO:lle on ilo tehdä yhteistyötä Innamaan kanssa ja seurata hänen uraansa. Toivotamme Eerolle ja koko joukkueelle onnea ja menestystä kuluvalle kaudelle!