• Esittelyssä BDO:n kummipelaaja Henrik Porkka
Artikkeli:

Esittelyssä BDO:n kummipelaaja Henrik Porkka

21 marraskuuta 2018

Lentopalloilija Henrik Porkkaa on lajipiireissä kuvailtu Suomen lupaavimmaksi keskitorjujaksi, eikä ihme, kun katsoo hänen saavutuksiaan. 20-vuotias Porkka pelaa kolmatta kauttaan lentopallon Mestaruusliigassa, ja hän kuuluu Suomen maajoukkuerinkiin. Porkka valittiin Suomen miesten lentopallomaajoukkueeseen keväällä 2016, vaikka hän ei ollut ennen valintaa pelannut vielä yhtäkään Suomen liigaottelua. Porkka on lisäksi voittanut lentopallon A-junioreissa SM-kultaa kahdesti vuosina 2015 ja 2016, ja hänet valittiin molempien lopputurnausten All Stars -ryhmään. Kuluvalla kaudella Porkka pelaa Hurrikaani-Loimaan joukkueessa, johon hän siirtyi kesällä 2018 Kuopion Leka Volleysta.

 

Yhteistyöllä kohti unelmia

BDO tukee nuoria, lahjakkaita urheilijoita, jotka esimerkillään näyttävät, mitä pitkäjänteisellä työllä voi saavuttaa. Henrik Porkka on yksi BDO:n kummipelaajista kaudella 2018­–2019.

- Keväällä saatuani lukion päätökseen otin askeleen kohti ammattiuraa, kun aloitin pääsääntöisen harjoittelun Hurrikaanissa. Lähivuosien tavoitteeni on saavuttaa entistä vahvempi rooli liigassa, minkä jälkeen tähtäimessäni ovat ulkomaanringit. BDO:n tuki on ollut niin seuralleni kuin minulle henkilökohtaisesti merkittävä apu näin ammattiurani alkutaipaleella – ja siitä on varmasti hyötyä myös myöhempien tavoitteiden saavuttamisessa!

 

Toivotamme Henrikille ja koko Hurrikaani-Loimaan joukkueelle onnea kuluvalle kaudelle!