• Esittelyssä yhteistyökumppanimme golfaaja Simo Haavisto
Artikkeli:

Esittelyssä yhteistyökumppanimme golfaaja Simo Haavisto

12 marraskuuta 2018

Yhteistyökumppaneihimme kuuluva Simo Haavisto on suomalaisten golfaajien tähtikaartia.  Naantalin Aurinko Golfin kasvatti siirtyi golfin ammattilaissarjaan ollessaan vain 19-vuotias ja saavutti samana vuonna myös pelioikeuden Pohjoismaiden maineikkaaseen Nordic Golf -liigaan. Nuorempana Haavisto on myös edustanut Suomea alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

- Olen vasta ottanut alkumetrini golfammattilaisen pitkällä polulla. Edessä häämöttävät tärkeät kamppailut, jotka vaikuttavat siihen, pääsenkö mukaan isommille kiertueille. Ensi kauden tavoitteet ovat suunnattu syksyn European Tourin karsintakilpailuihin, joissa jaetaan osallistumisoikeuksia kisakaudelle 2020.
 

Talvella Haavisto hioo lajitekniikkaa

Haavisto päätti kilpailukautensa tämän vuoden osalta syyskuun lopussa järjestetyssä Öland Ekerum Masters -kilpailussa Ruotsissa. Loppuvuoden Haavisto keskittyy tekniikkaharjoitteluun ja lajitekniikkaa tukeviin kuntosalitreeneihin. Tammikuussa treenitahti kiristyy, kun Haavisto suuntaa ulkomaan harjoitusleirille vielä ennen tulevan kauden kilpailuja. Ennen varsinaisen kilpailukauden alkua Haavisto pelaa helmi-maaliskuussa pari talvikauden kilpailua.

 

Meillä on ilo seurata nuoren golfammattilaisen kehitystä ja tukea hänen uraansa yhteistyökumppanina. Toivotamme Simolle onnea harjoituksiin ja menestystä viherkentille!