• Etsi sinua kiinnostavaa sisältöä

    Löydät blogit, artikkelit, tutkimukset ja muut julkaisumme alla olevasta kirjastosta

Näytetään 1 - 9 of 91
1 2 3 4 5 ...
18 toukokuu 2017

Kuntavaalien jälkeen kunnissa käydään neuvotteluja siitä, miten vaalitulos näkyy toimielinten puheenjohtajavalinnoissa ja miten erilaiset ryhmät tekevät yhteistyötä kunnan parhaaksi. Neuvottelujen keskellä on käynnissä toki myös suunnittelutyö siitä, miten uudet luottamushenkilöt perehdytetään ja...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/miksi-kuntien-uusien-luottamushenkiloiden-perehdyt
18 toukokuu 2017

Uudet tarkastuslautakunnat aloittavat toimintansa kesäkuun alussa. Toimintakauden alussa on hyvä käydä keskustelua lautakunnan roolista: mitä kuntalain tarkastuslautakunnalle tarkoittamat tehtävät merkitsevät käytännössä, ja kuinka kokonaisvaltaisesti toiminnan tuloksellisuutta arvioidaan.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/heini-ruski/case-ylivieska-aktiivinen-tarkastuslautakunta-arv
17 toukokuu 2017

Olemme koonneet maakuntakonsernin muodostamisesta ja toiminnasta white paperin, joka sisältää seuraavat asiantuntija-artikkelit: Johtamisen uusia haasteita maakuntakonsernissa ja sote-yhteisöissä Maakuntien sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestäminen Omaisuuden ja toimintojen...

/fi-fi/nakemyksia/julkaisut/tutkimukset/nakokohtia-maakuntakonsernin-muodostamisesta-ja-to
15 toukokuu 2017

Arvonlisäverolain tullessa voimaan vuonna 1994, alvia pidettiin puhtaana läpikulkueränä yritykselle. Sen ei nähty vaativan muuta, kuin yksinkertaisen myynnin ja oston veron raportoinnin sekä näiden erotuksen tilittämisen verottajalle.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/marja-hokkanen/arvonlisavero,-lapikulkuerako
03 toukokuu 2017

Smart business kiteytyy talouden asiantuntijapalveluita tuottavan BDO Oy:n arjessa poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun. Mitä se konkreettisesti tarkoittaa?

/fi-fi/nakemyksia/julkaisut/tulevaisuus-ja-trendit/talouden-asiantuntijapalveluita-poikkeuksellisen-h
26 huhtikuu 2017

Yhteistyökumppanimme, kestävyysjuoksija Alisa Vainio kertoo videolla vinkkinsä siitä, miten kannattaa valmistautua juoksupäivää varten pitkää matkaa edeltävällä viikolla.

/fi-fi/nakemyksia/julkaisut/alisa-vainio/alisa-vainion-treenivinkit-nain-valmistaudut-juok
06 huhtikuu 2017

Maakunnat vastaanottavat kunnilta, kuntayhtymiltä ja valtiolta sille siirrettävään toimintaan liittyvän irtaimiston, sopimukset, immateriaaliset oikeudet ja luvat. 

/fi-fi/nakemyksia/blogit/eija-kuittinen/omaisuuden-ja-toimintojen-siirrot-maakuntauudistuk
06 huhtikuu 2017

Osana sote- ja maakuntauudistusta kunnat velvoitetaan siirtämään maakunnille toiminta, joka on nimetty niiden järjestämisvastuulle.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/alpo-ronkainen/omaisuuden-siirrot-kunnilta-ja-kuntayhtymilta-maak
Näytetään 1 - 9 of 91
1 2 3 4 5 ...