• Etsi sinua kiinnostavaa sisältöä

    Löydät blogit, artikkelit, tutkimukset ja muut julkaisumme alla olevasta kirjastosta

Näytetään 1 - 9 of 97
1 2 3 4 5 ...
13 kesäkuu 2017

Elämme sitä aikaa vuodesta, kun 2016 on lyöty kansiin ja tulevia vuosia koskeva strateginen sekä taloudellinen suunnittelu ja aineistojen kokoaminen pyörähtää täyteen vauhtiinsa.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/matti-riekki/paattajien-perehdyttaminen-auttaa-tulevaisuuden-su
12 kesäkuu 2017

Valtuustokauden vaihtuessa uudet tarkastuslautakunnat aloittavat toimintansa kesällä 2017. Toimikauden aluksi on hyvä pysähtyä pohtimaan, millainen rooli tarkastuslautakunnalla on arvioinnin ja tarkastuksen järjestämisessä ja muissa lautakunnan tehtävissä.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/riku-stengard/tarkastuslautakunnan-rooli-ja-moninaiset-tehtavat
08 kesäkuu 2017

Lähestyttäessä 2020-lukua, menestystä tavoittelevalla organisaatiolla ei ole varaa unohtaa henkilöstön osallistamista. On kuitenkin tärkeää, että osallistaminen ei ole vain kertaluonteinen toimenpide vaan tavoitteellinen johtamistapa, jonka tavoitteena on saada työntekijät sitoutumaan...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/heini-ruski/case-hameenkyro-menestysta-tavoittelevalla-organi
06 kesäkuu 2017

Mitä sinun tulisi tietää WannaCry Ransomware -ohjelmasta ja miten toimia tilanteessa, jossa ennaltaehkäisevät toimenpiteet eivät riittäneetkään?

/fi-fi/nakemyksia/blogit/sami-vainio-palkeinen/poikkeuksellisen-voimakas-kyberhyokkays
30 toukokuu 2017

Heikosti suojattuihin työasemiin ja palvelimiin kohdistuneet kyberhyökkäykset osoittivat toukokuussa, että työntekijöiden koulutus vastaavanlaisia tilanteita varten on välttämätöntä - muttei enää yksistään riitä suojaamaan organisaatiota.

/fi-fi/nakemyksia/julkaisut/artikkelit/vastuu-kyberturvallisuudesta-on-ylimmalla-johdolla
18 toukokuu 2017

Kuntavaalien jälkeen kunnissa käydään neuvotteluja siitä, miten vaalitulos näkyy toimielinten puheenjohtajavalinnoissa ja miten erilaiset ryhmät tekevät yhteistyötä kunnan parhaaksi. Neuvottelujen keskellä on käynnissä toki myös suunnittelutyö siitä, miten uudet luottamushenkilöt perehdytetään ja...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/miksi-kuntien-uusien-luottamushenkiloiden-perehdyt
18 toukokuu 2017

Uudet tarkastuslautakunnat aloittavat toimintansa kesäkuun alussa. Toimintakauden alussa on hyvä käydä keskustelua lautakunnan roolista: mitä kuntalain tarkastuslautakunnalle tarkoittamat tehtävät merkitsevät käytännössä, ja kuinka kokonaisvaltaisesti toiminnan tuloksellisuutta arvioidaan.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/heini-ruski/case-ylivieska-aktiivinen-tarkastuslautakunta-arv
17 toukokuu 2017

Olemme koonneet maakuntakonsernin muodostamisesta ja toiminnasta white paperin, joka sisältää seuraavat asiantuntija-artikkelit: Johtamisen uusia haasteita maakuntakonsernissa ja sote-yhteisöissä Maakuntien sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestäminen Omaisuuden ja toimintojen...

/fi-fi/nakemyksia/julkaisut/tutkimukset/nakokohtia-maakuntakonsernin-muodostamisesta-ja-to
Näytetään 1 - 10 of 97
1 2 3 4 5 ...