• Etsi sinua kiinnostavaa sisältöä

    Löydät blogit, artikkelit, tutkimukset ja muut julkaisumme alla olevasta kirjastosta

Näytetään 1 - 9 of 38
1  2 3 4 5
16 marraskuuta 2017

Kuntien kannalta vuosi 2017 on ollut mielenkiintoinen. Vuoden aikana on eletty kuntavaalit ja useissa kunnissa on tässä ”risteyskohdassa” tarkistettu niin luottamushenkilö- kuin palvelurakenteitakin. Kunnat ovat määrittäneet vuoden aikana kuntastrategioita, jotka ohjaavat niin kuntien omaa...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/kuntien-uudistumisessa-tarvitaan-arviointia-ja-tuloksellisuuden-maaratietoista-johtamista-–-auditio
05 lokakuuta 2017

Keskiviikkona 27.9. julkaistiin Trumpin hallinnon suuntaviivat Yhdysvaltojen verouudistukselle. Ehdotukset koskevat luonnollisia henkilöitä, yrityksiä sekä kansainvälistä verotusta.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/marja-hokkanen/trumpin-hallinto-julkaisi-suuntaviivat-verouudistukselle-–-amerikka-ensin!
14 syyskuuta 2017

Helsingin hallinto-oikeus on kumonnut Verohallinnon aikaisemmin Ylelle antamat kehotukset velvollisuudesta luovuttaa Verohallinnolle tutkivien journalistien kansainväliseltä konsortiolta ICIJ:ltä käyttöönsä saaman Panama-aineiston.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/marja-hokkanen/oikeusturva-ennen-tiedonantovelvollisuutta-verotuk
13 kesäkuuta 2017

Elämme sitä aikaa vuodesta, kun 2016 on lyöty kansiin ja tulevia vuosia koskeva strateginen sekä taloudellinen suunnittelu ja aineistojen kokoaminen pyörähtää täyteen vauhtiinsa.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/matti-riekki/paattajien-perehdyttaminen-auttaa-tulevaisuuden-su
Näytetään 1 - 10 of 38
1 2 3 4