• Etsi sinua kiinnostavaa sisältöä

    Löydät blogit, artikkelit, tutkimukset ja muut julkaisumme alla olevasta kirjastosta

Näytetään 1 - 9 of 25
1 2 3
18 toukokuu 2017

Kuntavaalien jälkeen kunnissa käydään neuvotteluja siitä, miten vaalitulos näkyy toimielinten puheenjohtajavalinnoissa ja miten erilaiset ryhmät tekevät yhteistyötä kunnan parhaaksi. Neuvottelujen keskellä on käynnissä toki myös suunnittelutyö siitä, miten uudet luottamushenkilöt perehdytetään ja...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/miksi-kuntien-uusien-luottamushenkiloiden-perehdyt
15 toukokuu 2017

Arvonlisäverolain tullessa voimaan vuonna 1994, alvia pidettiin puhtaana läpikulkueränä yritykselle. Sen ei nähty vaativan muuta, kuin yksinkertaisen myynnin ja oston veron raportoinnin sekä näiden erotuksen tilittämisen verottajalle.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/marja-hokkanen/arvonlisavero,-lapikulkuerako
27 maaliskuu 2017

Kykeneekö johtoryhmä erottamaan strategiset kysymykset operatiivisista? BDO:n selvityksen mukaan paine kehittää kuntien johtoryhmien strategista otetta kasvaa nopeasti. Selvitykseen osallistuneet kunnanjohtajat peräävät johtoryhmiltään strategisempaa asennetta ja työotetta sekä kykyä seurata...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/kunnan-johtoryhma-voi-edustaa-kelluvaa-ketjua-tai
20 maaliskuu 2017

Maakuntauudistus ja uuden tulevaisuuden kunnan määrittäminen edellyttävät kuntien avainpäättäjiltä poliittista johtajuutta koota näkemyksellisyys yhteen. Tahtoa ja kykyä löytää kunnalle uusia elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja myös väistämättä sopeutumisenkin vaihtoehtoja tarvitaan kipeästi.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/taitava-poliittinen-johtaja-on-patojen-purkaja-ja
30 tammikuu 2017

Valtuustokausi on vaihtumassa tänä vuonna ja monessa kunnassa päivitetään kuntastrategiaa. Hyvinvoinnin edistäminen nostetaan strategioissa usein yhdeksi painopisteeksi, mutta mitä sillä tarkoitetaan käytännössä?

/fi-fi/nakemyksia/blogit/pipsa-salkosalo/hyve-klubilaisten-ajatuksia-mita-hyvinvointi-on
10 tammikuu 2017

Vuonna 2016 puhuttiin sotesta, tänä vuonna puhutaan enemmän siitä, mitä kuntiin jää. Miten kunnat uudistuvat ja miten se koskettaa kaikkia kuntalaisia?

/fi-fi/nakemyksia/blogit/pipsa-salkosalo/hyve-2018
15 joulukuu 2016

Tv-sarja Westworld kertoo ihmismäisten androidien asuttamasta villin lännen huvipuistosta, jossa kävijät saavat kohdella androideja – puiston isäntiä – kuten haluavat. Miten tämä liittyy organisaation taloushallintoon?

/fi-fi/nakemyksia/blogit/kajsa-backas-heikkila/taloushallinto-versus-westworld
Näytetään 1 - 9 of 25
1 2 3