• Etsi sinua kiinnostavaa sisältöä

    Löydät blogit, artikkelit, tutkimukset ja muut julkaisumme alla olevasta kirjastosta

Näytetään 1 - 9 of 35
1  2 3 4
16 marraskuu 2017

Kuntien kannalta vuosi 2017 on ollut mielenkiintoinen. Vuoden aikana on eletty kuntavaalit ja useissa kunnissa on tässä ”risteyskohdassa” tarkistettu niin luottamushenkilö- kuin palvelurakenteitakin. Kunnat ovat määrittäneet vuoden aikana kuntastrategioita, jotka ohjaavat niin kuntien omaa...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/kuntien-uudistumisessa-tarvitaan-arviointia-ja-tuloksellisuuden-maaratietoista-johtamista-–-auditio
05 lokakuu 2017

Keskiviikkona 27.9. julkaistiin Trumpin hallinnon suuntaviivat Yhdysvaltojen verouudistukselle. Ehdotukset koskevat luonnollisia henkilöitä, yrityksiä sekä kansainvälistä verotusta.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/marja-hokkanen/trumpin-hallinto-julkaisi-suuntaviivat-verouudistukselle-–-amerikka-ensin!
14 syyskuu 2017

Helsingin hallinto-oikeus on kumonnut Verohallinnon aikaisemmin Ylelle antamat kehotukset velvollisuudesta luovuttaa Verohallinnolle tutkivien journalistien kansainväliseltä konsortiolta ICIJ:ltä käyttöönsä saaman Panama-aineiston.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/marja-hokkanen/oikeusturva-ennen-tiedonantovelvollisuutta-verotuk
13 kesäkuu 2017

Elämme sitä aikaa vuodesta, kun 2016 on lyöty kansiin ja tulevia vuosia koskeva strateginen sekä taloudellinen suunnittelu ja aineistojen kokoaminen pyörähtää täyteen vauhtiinsa.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/matti-riekki/paattajien-perehdyttaminen-auttaa-tulevaisuuden-su
12 kesäkuu 2017

Valtuustokauden vaihtuessa uudet tarkastuslautakunnat aloittavat toimintansa kesällä 2017. Toimikauden aluksi on hyvä pysähtyä pohtimaan, millainen rooli tarkastuslautakunnalla on arvioinnin ja tarkastuksen järjestämisessä ja muissa lautakunnan tehtävissä.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/riku-stengard/tarkastuslautakunnan-rooli-ja-moninaiset-tehtavat
08 kesäkuu 2017

Lähestyttäessä 2020-lukua, menestystä tavoittelevalla organisaatiolla ei ole varaa unohtaa henkilöstön osallistamista. On kuitenkin tärkeää, että osallistaminen ei ole vain kertaluonteinen toimenpide vaan tavoitteellinen johtamistapa, jonka tavoitteena on saada työntekijät sitoutumaan...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/heini-ruski/case-hameenkyro-menestysta-tavoittelevalla-organi
06 kesäkuu 2017

Mitä sinun tulisi tietää WannaCry Ransomware -ohjelmasta ja miten toimia tilanteessa, jossa ennaltaehkäisevät toimenpiteet eivät riittäneetkään?

/fi-fi/nakemyksia/blogit/sami-vainio-palkeinen/poikkeuksellisen-voimakas-kyberhyokkays
Näytetään 1 - 10 of 35
1 2 3 4