• Etsi sinua kiinnostavaa sisältöä

    Löydät blogit, artikkelit, tutkimukset ja muut julkaisumme alla olevasta kirjastosta

Näytetään 1 - 9 of 30
1 2 3 4
13 kesäkuu 2017

Elämme sitä aikaa vuodesta, kun 2016 on lyöty kansiin ja tulevia vuosia koskeva strateginen sekä taloudellinen suunnittelu ja aineistojen kokoaminen pyörähtää täyteen vauhtiinsa.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/matti-riekki/paattajien-perehdyttaminen-auttaa-tulevaisuuden-su
12 kesäkuu 2017

Valtuustokauden vaihtuessa uudet tarkastuslautakunnat aloittavat toimintansa kesällä 2017. Toimikauden aluksi on hyvä pysähtyä pohtimaan, millainen rooli tarkastuslautakunnalla on arvioinnin ja tarkastuksen järjestämisessä ja muissa lautakunnan tehtävissä.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/riku-stengard/tarkastuslautakunnan-rooli-ja-moninaiset-tehtavat
08 kesäkuu 2017

Lähestyttäessä 2020-lukua, menestystä tavoittelevalla organisaatiolla ei ole varaa unohtaa henkilöstön osallistamista. On kuitenkin tärkeää, että osallistaminen ei ole vain kertaluonteinen toimenpide vaan tavoitteellinen johtamistapa, jonka tavoitteena on saada työntekijät sitoutumaan...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/heini-ruski/case-hameenkyro-menestysta-tavoittelevalla-organi
06 kesäkuu 2017

Mitä sinun tulisi tietää WannaCry Ransomware -ohjelmasta ja miten toimia tilanteessa, jossa ennaltaehkäisevät toimenpiteet eivät riittäneetkään?

/fi-fi/nakemyksia/blogit/sami-vainio-palkeinen/poikkeuksellisen-voimakas-kyberhyokkays
18 toukokuu 2017

Kuntavaalien jälkeen kunnissa käydään neuvotteluja siitä, miten vaalitulos näkyy toimielinten puheenjohtajavalinnoissa ja miten erilaiset ryhmät tekevät yhteistyötä kunnan parhaaksi. Neuvottelujen keskellä on käynnissä toki myös suunnittelutyö siitä, miten uudet luottamushenkilöt perehdytetään ja...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/miksi-kuntien-uusien-luottamushenkiloiden-perehdyt
15 toukokuu 2017

Arvonlisäverolain tullessa voimaan vuonna 1994, alvia pidettiin puhtaana läpikulkueränä yritykselle. Sen ei nähty vaativan muuta, kuin yksinkertaisen myynnin ja oston veron raportoinnin sekä näiden erotuksen tilittämisen verottajalle.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/marja-hokkanen/arvonlisavero,-lapikulkuerako
27 maaliskuu 2017

Kykeneekö johtoryhmä erottamaan strategiset kysymykset operatiivisista? BDO:n selvityksen mukaan paine kehittää kuntien johtoryhmien strategista otetta kasvaa nopeasti. Selvitykseen osallistuneet kunnanjohtajat peräävät johtoryhmiltään strategisempaa asennetta ja työotetta sekä kykyä seurata...

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/kunnan-johtoryhma-voi-edustaa-kelluvaa-ketjua-tai
20 maaliskuu 2017

Maakuntauudistus ja uuden tulevaisuuden kunnan määrittäminen edellyttävät kuntien avainpäättäjiltä poliittista johtajuutta koota näkemyksellisyys yhteen. Tahtoa ja kykyä löytää kunnalle uusia elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja myös väistämättä sopeutumisenkin vaihtoehtoja tarvitaan kipeästi.

/fi-fi/nakemyksia/blogit/jari-salomaa/taitava-poliittinen-johtaja-on-patojen-purkaja-ja
Näytetään 1 - 10 of 30
1 2 3