• Kuntasektorin tilauskoulutukset 2017

Kuntasektorin tilauskoulutukset 2017

 

Tiedon, kokemuksen ja vuorovaikutuksen onnistunut yhdistelmä tukee päättäjiä kuntien tulevaisuuden vastuun ottamisessa.

Tarjoamme kunnille ja kuntayhtymille sekä kuntaomisteisille yhtiöille koulutusta ja valmennusta, joka tukee sekä päättäjien että kuntakonsernin vastuuviranhaltijoiden osaamispolkua uudelle valtuustokaudelle. Kokoamamme koulutusmoduulit on suunniteltu erityisesti tulevan syksyn haasteet ja tarpeet huomioiden.

Syksyn 2017 koulutustarjontamme koostuu:

  • Uusille kuntapäättäjille, tarkastuslautakunnille ja kuntajohdolle rakennetuista koulutusmoduuleista, joita voit organisaatiosi tarpeiden mukaan yhdistellä myös kustannustehokkaiksi koulutuspaketeiksi
  • Seminaareista, joissa tehokkaiden koulutusosuuksien lisäksi pääset verkostoitumaan ja tutustumaan muiden, ympäri Suomen vaikuttavien, toimijoiden kanssa

 

Vauhdikkaasti kohti uutta valtuustokautta

Olet sitten tuore kuntapäättäjä, kokenut viranhaltija tai vasta nimetty tarkastuslautakuntalainen, löydät tarjonnastamme juuri sinulle sopivia aiheita, joista voit hyödyntää ne tärkeimmät – autamme mielellämme koostamaan juuri Sinun kunnallesi sopivan kokonaisuuden, jotta saatte tehokkaan startin syksyyn 2017.

Ryhmätöitä, harjoituksia, teknologian hyödyntämistä – valitse toimivimmat työkalut!

Koulutuskokonaisuudet voidaan räätälöidä osallistaviksi ryhmätyömenetelmillä, itsenäisillä harjoituksilla tai uuden teknologian tarjoamilla osallistumismuodoilla. Suosittelemme myös hyödyntämään osallistujien osaamistason ja tarpeen kartoitusta.

Seminaari on tehokas yhdistelmä luentoja ja verkostoitumista

Järjestämme tilauskoulutuksen ohessa syksyllä 2017 risteilyseminaareja kuntapäättäjille ja luottamushenkilöille.

Miltä kuulostaisi lähteä vaikkapa koko tarkastuslautakuntanne kanssa kouluttautumaan joulukuussa, virkistäytyä ajankohtaisten koulutusaiheiden välissä Tukholmassa ja vaihtaa illallisen ääressä ajatuksia ympäri Suomen toimivien lautakuntalaisten kanssa? Lue lisää tapahtumistamme, ja ilmoittaudu pian mukaan!

Lue lisää esitteestämme: Kohti uutta valtuustokautta - BDO:n Tilauskoulutus- ja seminaarit syksyllä 2017 (pdf)

Lisätietoa tarjoamistamme koulutusmahdollisuuksista saat Minna Ainasvuorelta ja Jari Salomaalta.