• Perheyritykset ja omistajayrittäjät

    Rakennetaan yrityksesi menestystä yhdessä

    Ota meihin yhteyttä

Perheyritykset

Perheyritysten kohtaamat haasteet ovat ainutlaatuisia, aivan kuten jokainen perhe itsessään. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja autamme ratkaisemaan perheyrityksen liiketoimintaan ja omistajastrategiaan liittyviä haasteita.

Perhevarallisuus on osa yrittäjän kokonaisvaltaista riskienhallintaa. Kokeneet, perheyrityksiin erikoistuneet asiantuntijamme ovat sitoutuneita työskentelemään menestyksenne eteen. Perheyritykset ovat aina olleet yksi BDO:n tärkeimpiä asiakasryhmiä, ja meillä onkin pitkä kokemus isojen ja pienten perheyritysten ja niiden taustalla olevien perheiden kanssa työskentelystä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Roolimme on toimia riippumattomana, ulkopuolisena neuvonantajana, joka tarjoaa näkemystä ja kokemusta. Tilanteen niin vaatiessa selkeytämme käsillä olevaa tilannetta ja etsimme parhaita ratkaisuja. Haluamme olla mukana tukemassa yrityksenne menestystä ja arvon kasvattamista sekä turvaamassa liiketoiminnan jatkuvuutta sukupolvesta toiseen.

Kahta samanlaista perheyritystä ei ole. Siitä syystä räätälöimme lähestymistapamme aina tunnistamalla perheen erityistarpeet ja tavoitteet, jotta ne voidaan sovittaa yhteen perheyrityksen tilanteen kanssa.  


Omistajayrittäjät

Asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen on omistajayrittäjien hyödynnettävissä. Olemme tukenasi esimerkiksi kasvun, kansainvälistymisen, jatkajasuunnittelun ja yritysjärjestelyjen aikana.

Meiltä löytyy osaamista, jota yrityksesi kulloinkin tarvitsee. Palvelemme sinua paikallisesti kaikkialla Suomessa sekä globaalisti kattavan kansainvälisen verkostomme kautta. Saat meiltä tilintarkastuksen ja muiden varmennuspalvelujen asiantuntijoita, vero- ja lakiasiantuntemusta, HR-asiantuntijuutta sekä mm.  yritysjärjestelyiden, taloushallinnon ja neuvonantopalveluiden parissa työskenteleviä osaajia.  

Olemme tukenasi myös omistajastrategiaan liittyvissä kysymyksissä. Haluamme olla luotettu kumppani ja auttaa sinua saavuttamaan yritykseesi ja omaisuuden hallintaan liittyvät tavoitteet.

 

Pyydä tarjous