• Auditio 2023 -konferenssi

    Kevään kiinnostavin kunta-alan koulutustapahtuma

    Ilmoittaudu mukaan

Auditio 2023

Alkaen: 11 toukokuuta 2023
Saakka: 12 toukokuuta 2023
Helsinki-Tallinna-Helsinki / Viking XPRS
Katajanokka
Helsinki, Uusimaa  
Katso reitti

  • Yhteenveto
  • Ilmoittautuminen ja hinta
  • Ohjelma

Kevään kiinnostavin kunta-alan koulutustapahtuma on täällä taas!

BDO:n kaksipäiväinen Auditio-konferenssi tarjoilee kiinnostavan kattauksen kunta-alan ajankohtaisia aiheita ja huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja. Perinteinen, erityisesti kuntien ja hyvinvointialueiden tarkastuslautakunnille sekä tarkastuksen ja arvioinnin viranhaltijoille suunnattu risteilykonferenssi järjestetään 11.–12.5.2023.

Tutustu konferenssin ohjelmaan tarkemmin tästä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen on avoinna 12.4. saakka osoitteessa www.bdo.fi/auditio2023. Konferenssin hinta on 690 €/hlö sisältäen yöpymisen yhden hengen huoneessa ja 650 €/hlö kahden hengen huoneessa. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyvät lisäksi laivamatkat, konferenssiohjelma sekä ohjelmaan merkityt ruokailut. Toimitamme osallistujille linkin esitysmateriaalin lataamista varten ennen risteilyä.

Auditio-konferenssi tarjoilee kiinnostavan kattauksen kunta-alan ajankohtaisia aiheita ja huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja. Tänä vuonna pääteemoja ovat kuntien ja hyvinvointialueiden tilinpäätökset 2022, tarkastuslautakunta ja kestävyys, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen kunnissa, hyte-kerroin ja hyte-tavoitteiden toteutumisen arviointi, julkisuuslaki ja luottamushenkilöt, julkiset hankinnat, tarkastuslautakunnan itsearviointi ja toiminnan kehittäminen sekä talouden arvointi.

Lataa ohjelma täältä (pdf).