• Onnistunut yrityskauppaprosessi
    -webinaarisarja

    OSA 6: Yrityksen myyminen pääomasijoittajalle

    Ilmoittaudu mukaan

Onnistunut yrityskauppaprosessi -webinaarisarjan osa 6

Päivämäärä: 28 syyskuuta 2022
Aika: 09.00 - 09.30

  

  • Webinaari osa 6: Yrityksen myyminen pääomasijoittajalle

Onko sinulla kysymyksiä liittyen yrityskauppoihin?

Nyt on loistava tilaisuus päästä kysymään niitä meidän asiantuntijoiltamme BDO:n yrityskauppa-aamuissa! Suositut Onnistunut yrityskauppaprosessi-webinaarit palaavat jälleen. Keskiviikkona 28.9.2022 klo 9.00–9.30 jatkamme aiheella Yrityksen myyminen pääomasijoittajalle.

Onnistunut yrityskauppaprosessi -webinaarisarjassa BDO:n Valuation & Corporate Finance -tiimin Nora Ritala keskustelee alan asiantuntijoiden kanssa yrityskauppaan liittyvästä prosessista sekä sen eri vaiheista. Webinaarisarjan kuudennessa osassa Nora keskustelee BDO:n Corporate Finance -tiimin asiantuntijan ja Midventum Oy:n perustajaosakkaan Marko Roukkulan kanssa mm.

  • Mitä on hyvä ymmärtää pääomasijoittajakentästä?
  • Miten pääomasijoittajat katsovat yrityksiä?
  • Pääomasijoittamisen trendit tällä hetkellä.

 

Asiantuntijakeskustelu toteutetaan verkossa ja osallistujat voivat esittää kysymyksiä chat-toiminnon avulla. Tule kuulemaan lisää yrityksen myymisestä pääomasijoittajalle keskiviikkona. Ilmoittaudu mukaan pian!

Tapahtuma on osallistujille maksuton.
 

ILMOITTAUDU MUKAAN

 


Tietoa webinaarin asiantuntijoista:

 

Marko Roukkula
Director, Corporate Finance

Midventumin perustajaosakas Marko Roukkula on aloittanut yhteistyön BDO:n corporate finance-tiimin kanssa 1.8.2022.  Marko on toiminut OP-ryhmän yrityspankissa mm. rahoitusjohtajana ja kaiken kaikkiaan hänellä on yli 20 vuoden kokemus yritys- ja rahoitusjärjestelyistä, joista noin 15 vuotta neuvonantajana. Yritysjärjestelyjen ja -rahoituksen erityisosaamista on kertynyt toimeksiannoista useilta eri toimialoilta niin koti- kuin ulkomaisilla markkinoilla. Roukkulan vahvuutena on erityyppiset rahoitusjärjestelyt ja erityisesti vaihtoehtoisen yritysrahoituksen sekä yrittäjä- ja perheomisteisten yhtiöiden lähtökohtien ymmärtäminen.

 

Nora Ritala
Manager, Valuation & Corporate Finance

Nora Ritala liittyi BDO:n Valuation & Corporate Finance -tiimiin vuonna 2018 ja hänellä on laaja kokemus sekä julkisten että yksityisten yhtiöiden osto- ja myyntitoimeksiantojen projektipäällikkönä työskentelystä. Lisäksi Noralla on kokemusta arvonmäärityksistä, strategiakonsultoinnista, taloudellisista mallinnuksista sekä tervehdyttämispalveluista.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN