Viestinnän harjoittelija

17 lokakuuta 2018

Sijainti: BDO Helsinki
Nimike: Viestinnän harjoittelija
Reference: Viestinnän harjoittelija
Yhteyshenkilö: Elina Mattila

Hei sinä tuleva viestinnän moniosaaja!  Tule tekemään merkityksellistä ja innostavaa työyhteisöviestintää osana BDO:n viestintä- ja markkinointitiimiä!

Haemme kasvavaan joukkoomme

VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA

Harjoittelijanamme saat näköalapaikan voimakkaasti kasvavan asiantuntijaorganisaation työyhteisöviestintään. Pääasiallisesti avustat intranetimme uudistusprojektissa, keskittyen sisällöntuotantoon, tekstien oikolukuun, tiedonsiirtoon ja kuvasuunnitteluun. Lisäksi pääset avustamaan monipuolisesti erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin työtehtävissä, joita voidaan valikoida kiinnostuksen kohteidesi ja osaamisesi mukaan. Avustavia tehtäviä meiltä löytyy esimerkiksi työnantajamielikuvatyössä, graafisessa suunnittelussa (kuten somebannerien tekemisessä) ja markkinoinnin parissa. Kerro meille jo hakemuksessa, millaiset tehtävät sinua kiinnostavat.

Tukenasi on koko harjoittelun ajan osaava ja innostunut viestintä- ja markkinointitiimimme, ja työkavereinasi koko liikehallinnon tukitiimi ja laaja kirjo talouden ja hallinnon asiantuntijoita. Harjoittelupaikkanasi on Lauttasaaressa sijaitseva Suomen BDO:n pääkonttori.

Sopiva koulutustausta harjoitteluun on 2−3 vuoden viestintäalan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opinnot. Kiinnostus työyhteisöviestinnästä katsotaan eduksi, kuten myös viestintäalan työkokemus. Toivomme sinulta hyvää suomen kielen osaamista, sujuvia kirjoitus- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä viestiä innostuneesti, oma-aloitteisuutta sekä halukkuutta oppia uutta.

Tarjoamme sinulle

  • mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön
  • mahdollisuuden vaikuttaa omiin tehtäviisi ja kehittyä viestinnän ammattilaisena
  • näköalapaikan kasvavan asiantuntijaorganisaation viestintään
  • tilaisuuden oppia monipuolisten viestinnän työkalujen käyttöä.

Harjoittelu on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja alkaa mieluiten tammikuussa 2019. Harjoitteluajan palkka on Viesti ry:n suositusten mukainen.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tämän linkin kautta 18.11.2018 mennessä. Harjoitteluun liittyviin kysymyksiisi vastaavat tulevat tiimikaverisi Elina ja Emilia.

HAE TYÖPAIKKAA TÄÄLLÄ!