• Uramahdollisuudet kokeneille asiantuntijoille

    Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme enemmän

Kokeneet asiantuntijat

Meillä kaikki lähtee halusta auttaa toisiamme saavuttamaan unelmansa. Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen kumppani asiakkaillemme sekä paras mahdollinen työpaikka asiantuntijoillemme: haluamme tarjota aidosti monipuolisia urapolkuja, merkityksellisiä työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää osaamista oman mielenkiinnon mukaan. Vaalimme itsemme kehittämistä, työkaverin auttamista ja yhteisiä onnistumisia.

Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullinen asiakastyö, rohkea muutosten hallinta sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstömme. Koko toimintamme rakentuu asiantuntijoidemme osaamisen varaan. Haluamme tarjota BDO:laisille viihtyisän ja arvostavan työympäristön, jossa he voivat kehittyä ja tuoda parhaan osaamisensa asiakkaidemme käyttöön.

Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi ja saat sopivasti haasteita. Joukkoomme kuuluu niin tilintarkastuksen, verotuksen, yritysjärjestelyiden, sisäisen tarkastuksen kuin riskienhallinnan asiantuntijoita. Lisäksi neuvonanto- ja kehityspalvelumme tarjoavat laajoja uramahdollisuuksia sekä liike-elämän asiantuntijoille että julkishallinnon konsulteille. Tuemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja alan tutkintojen suorittamista.

Jos haluat olla mukana kasvutarinassamme ja arvostavassa työyhteisössä, tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai ota meihin yhteyttä– keskustellaan uramahdollisuuksistasi lisää!