• BDO työnantajana

Miksi valita BDO?

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki-, taloushallinto- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektoreille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 95 000 asiantuntijamme voimin 164 maassa. Suomessa meitä on jo yli 300.

Tavoitteemme on olla paras mahdollinen työnantaja kaikille BDO:laisille, ja asiantuntijamme ovatkin toimintamme keskiössä. Haluamme auttaa BDO:laisia saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla aidosti monipuolisia urapolkuja, merkityksellisiä työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittää osaamista oman mielenkiinnon mukaan.
 

“Kiinnostavinta työssäni on se, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus sekä se kun pääsee tapaamaan asiakkaita ja huomaa, että työllä on merkitystä – se on parasta asiantuntijatyössä kun saa nähdä oman työn auttavan asiakasta.”


Työntekijäkokemuksen kehittäminen on strategiamme keskiössä, ja panostamme vahvasti muun muassa johtamiseen, työhyvinvointiin, koulutuksiin ja kulttuurin kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme perusteella BDO:laiset arvostavat erityisesti välittävää työyhteisöä ja läheisiä esihenkilösuhteita, työn merkityksellisyyttä ja monipuolisuutta sekä mahdollisuutta vaikuttaa oman työn järjestelyihin joustavasti.
 

”Suhteet tiimin jäseniin ovat läheiset ja työnteko yhdessä on hauskaa, mikä on todella tärkeää ja arvokasta. Heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi.”


Yhtiömme kasvaa, ja sen myötä voimme tarjota yhä uudenlaisia mahdollisuuksia ammatilliselle kehittymiselle ja kasvulle. Suhtaudumme intohimoisesti asiakaspalveluun ja haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Teemme yhteistyötä yli tiimi- ja aluerajojen niin Suomen sisällä kuin kansainvälisestikin tarjotaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Tämä tarjoaa myös asiantuntijoillemme mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kokemustaan moniammatillisesti vaihtelevissa tehtävissä ja projekteissa.

Tutustu meihin ja kansainväliseen verkostoomme >

Lue lisää vastuullisuustyöstämme ja tutustu avoimuusraportteihimme >