BDO:n vero- ja lakipalvelut vahvistuvat juridisella osaamisella

07 helmikuu 2017

BDO:n vero- ja lakipalvelut ovat saaneet vahvistusta VT Miia Ahosta hänen aloittaessa liiketoimintayksikössä lakimiehenä 30.1. alkaen.

Aho tuo BDO:lle yksityisen sektorin yhteisöoikeudellista osaamista ja hänellä on myös vankka työkokemus julkisen sektorin ja erityisesti kuntien toiminnan ja hallinnon järjestämisestä. Aho on toiminut lakimiehenä asianajotoimistossa ja viimeisimpänä Helsingin kaupungin oikeuspalveluissa.

Tiimimme täydentymisen myötä juridinen osaamisemme vahvistuu ja voimme toimia yhä vahvemmin yritysasiakkaittemme tukena ja sparraavana asiantuntijana. Lisäksi saamme merkittäviä lisäresursseja julkisyhteisöasiakkaittemme palvelemiseksi, kommentoi BDO:n vero- ja lakipalveluiden liiketoimintajohtaja Marja Hokkanen.

Jatkossa voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa entistä monipuolisempana asiantuntijana esimerkiksi yrityskauppojen juridisissa kysymyksissä sekä toimia yritysten liiketoiminnassa kattavana juridisena tukena.  

Julkissektorilla eritoten valtiontukikysymysten merkitys ja harkinta ovat lisääntyneet, mikä vaikuttaa yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyön rajapintoihin. Yrityspuolella mielenkiintoista ovat muun muassa pk-sektorin toiminnan ja hallinnon järjestelyt sekä yhtiöoikeudelliset kysymykset, Miia summaa.
 

Monipuolisuutta ja joustavuutta asiakkaan sijainnista riippumatta

Marja toteaa vero- ja lakipalveluiden vahvistumisen tukevan koko BDO-verkoston kasvustrategiaa:

Olemme sekä kotimaisilla markkinoilla sekä globaalisti nopeasti kasvava toimija. Suomessa meitä on jo noin 180 asiantuntijaa ja resurssimme vahvistuvat jatkuvasti. Olemme saaneet joukkoomme Suomen kärkiasiantuntijoita ja suurin osa asiantuntijoistamme ovat senioritason osaajia. Kasvun myötä rivimme vaativat täydennystä toki myös jatkossa, jonka otamme vastaan positiivisena haasteena.  

Vahvuuksiamme ovat organisaatiomallimme sekä kokomme puolesta joustavuus ja ketteryys, asiantuntemuksesta tinkimättä. Asiantuntijamme ovat levittäytyneet Hangosta Utsjoellen ja voimme palvella asiakkaitamme paikallisesti läpi Suomen − asiakkaan tarpeet edellä.

Osaamistamme täydentää myös kansainvälisen BDO-verkoston yli 67 000 kollegaamme yhteensä 158 maassa.

Palvelemme jokaista asiakasta henkilökohtaisesti ilman välikäsiä, eli asiakkaan kontaktihenkilö tekee myös työn. Näin yksilölliset tarpeet ja tahto välittyvät suoraan asiantuntijalle, Marja kiteyttää.