• Suomi 100 & BDO 25 v

Onnittelemme 100-vuotiasta Suomea – Suomella ja BDO:lla yhteinen juhlavuosi

04 joulukuuta 2017

Suomen 100-vuotisjuhlavuosi on myös BDO:n juhlavuosi, sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta BDO:n toiminnan aloittamisesta Suomessa.

BDO onnittelee 100-vuotiasta Suomea! Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhla on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi, jonka kunniaksi olemme tehneet lahjoituksen Suomen Sotaveteraaniliitolle pienituloisten sotaveteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä hyväksi. 

Maamme juhlavuosi on myös BDO:n juhlavuosi, sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta BDO:n toiminnan aloittamisesta Suomessa. Lisäksi BDO Oy:n merkittävimmän tytäryhtiön BDO Audiator Oy:n perustamisesta on tänä vuonna kulunut 25 vuotta. Kansainvälinen BDO-verkosto on palvellut asiakkaita tilintarkastuksen ja talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluiden saralla jo vuodesta 1963 lähtien.

BDO:n ja itsenäisen Suomen juhlavuotta juhlistettiin 8. marraskuuta 2017 Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. BDO:n 25-vuotisjuhla on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Myös juhlan teemoihin kuului veteraanien muistaminen, ja juhlavieraille oli järjestetty mahdollisuus lähettää sotaveteraaneille terveisiä postikortilla.  

KATSO VIDEO BDO:N 25-VUOTISJUHLISTA