BDO lisää palvelutarjontaansa Pohjois-Suomessa

09 lokakuuta 2018

Talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluita tarjoava BDO on viime vuosina laajentanut toimintaansa Pohjois-Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti Rovaniemellä ja Oulussa sijaitsevien toimistojemme kautta.

Syyskuun alusta alkaen Rovaniemen alueella on palvellut uusi KHT-tilintarkastaja Sari Jänkälä. Sarilla on useamman vuoden kokemus tilintarkastuksesta, erityisesti keskisuurten ja pienten yritysten parissa. Lisäksi hän on toiminut aiemmin sekä taloushallinnon että verotuksen työtehtävissä.

Pohjois-Suomen asiantuntijajoukollamme on laaja-alaista kokemusta eri toimialojen yritysten ja yhteisöjen tilintarkastuksesta. Meillä on lisäksi vankka kokemus julkishallinnon tarkastuksista kaikkialla Suomessa, pohjoinen mukaan lukien.

BDO on viidenneksi suurin tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tuottava organisaatio sekä Suomessa että kansainvälisesti. BDO toimii maailmanlaajuisesti 162 maassa yli 74 000 asiantuntijan voimin. Suomessa asiakkaitamme palvelee noin 200 henkilöä ympäri maan.

Lisätietoja BDO:n palveluista Pohjois-Suomen alueella antaa aluejohtaja Tiina Mikkonen-Brännkärr.


Asiantuntijamme Pohjois-Suomen alueella

Lappi 

Sari Jänkälä, KHT
Leila Auer, KHT, JHT
Hilkka Ojala, HT, JHT
Antero Hyvärinen, HT, JHT
Rauno Lohi, HT, JHT
Tuula Roininen, JHTT

Pohjois-Pohjanmaa

Tiina Mikkonen-Brännkärr, KHT, JHT
Mirja Klasila, JHTT
Sakari Syrjälä, HT, JHT
Mikko Palomäki, HT
Risto Hyvönen, HT, JHT

Yllä nimettyjen asiantuntijoiden lisäksi Pohjois-Suomessa asiakkaitamme palvelevat useat avustavat tarkastajat, sekä koko maassa toimivat vero-, laki- ja neuvonantopalvelujen erityisosaajamme. Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät täältä.

BDO:n Pohjois-Suomen asiantuntijoita

Pohjois-Suomen asiantuntijoitamme vasemmalta oikealle: JHT, HT Antero Hyvärinen, KHT Sari Jänkälä, JHT, KHT Leila Auer ja JHT, HT Hilkka Ojala.