BDO:sta Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman pääyhteistyökumppani

21 maaliskuuta 2018

BDO ja Naisten Pankki ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Kävele Naiselle Ammatti 2018 -tapahtumaa. Kävele Naiselle Ammatti on kävelytapahtuma, jonka kautta kerätään varoja kehitysmaiden naisten koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi. Naisten työllistymisellä on merkittävä vaikutus koko perheen ja kylän hyvinvoinnille. Tilintarkastus- ja asiantuntijapal­veluita tuottava BDO toimii tapahtuman pääyhteistyökumppanina tukien tapahtumaa sekä lahjoituksella että osallistumalla tapahtumaan. BDO on tukenut Naisten Pankkia useasti vuosien varrella, ja yritys on myös yksi Naisten Pankin perustajaosakkaista.

Kävele Naiselle Ammatti järjestetään nyt jo yhdeksättä kertaa. Vuonna 2017 tapahtumaan osallistui 70 paikkakuntaa Suomessa ja kansainvälisesti. Vuoden 2018 tavoitteena on kerätä 3 300 Ammattia.

Kävele Naiselle Ammatti 2018 järjestetään sunnuntaina 9. syyskuuta. Luvassa on hieno kävelyjuhla hyvän asian puolesta!

Lisätietoa

Heidi Hietala, vapaaehtoinen, Team Leader, Naisten Pankki [email protected]
Jari Salomaa, kehitysjohtaja, BDO, [email protected]
 

Naisten Pankki kerää varoja naisten ammattikoulutusta ja yrittäjyyttä tukeviin kehitysyhteistyöhankkeisiin. Tämän työn ansiota oman toimeentulon piiriin on päässyt 59 000 naista 15 maassa. Suomessa Naisten Pankin vapaaehtoisverkosto toimii 40 paikkakunnalla. Hankkeet kehitysmaissa toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu.

BDO on viidenneksi suurin tilintarkastus- ja asiantuntijapal­veluita tuottava organisaatio sekä Suomessa että kansainvä­lisesti, joka toimii 162 maassa 74 000 asiantuntijan voimin.