BDO tukee yrittäjiä - niin Suomessa kuin maailmalla

16 heinäkuuta 2018

BDO on kestävän kehityksen puolesta työskentelevän Naisten Pankin yhteistyökumppani. 

BDO:n toiminnan lähtökohta on asiakkaidemme menestyksen tukeminen. Olemme viidenneksi suurin tilintarkastuspalveluita sekä talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluita tuottava organisaatio niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Toimintamme kulmakiviä ovat rehellisyys, avoimuus, asiakkaidemme tukeminen ja heidän toimintansa ymmärtäminen sekä pitkäaikaisten asiakassuhteiden luominen.

Koska yrittäjyyden haasteet ja mahdollisuudet ovat osaamisemme ydintä, meille on luontevaa myös auttaa uusia yrittäjiä alkuun. Olemme valinneet kumppaniksi Naisten Pankin, koska haluamme olla mukana tukemassa naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tällaisella tuella on kauaskantoiset seuraukset, sillä oma toimeentulo vahvistaa naisten roolia ja arvostusta sekä hänen perheessään että yhteisössään. Naisten auttaminen onkin yksi tehokkaimmista keinoista kasvattaa hyvinvointia kestävästi.

Yhteistyömme Naisten Pankin kanssa on jatkunut jo yli vuosikymmenen. Olemme yksi Naisten Pankin perustajaosakkaista, ja olemme tukeneet sen työtä monin eri tavoin vuosien varrella. Vuonna 2018 yhteistyömme etenee jälleen uudella askeleella, kun BDO:sta tuli Kävele Naiselle Ammatti 2018 -tapahtuman yhteistyökumppani.

Naiset ovat myös BDO:n voimavara: kansainvälisesti yli puolet BDO:n henkilökunnasta on naisia. Vaikka naiset ovatkin Naisten Pankin avun pääkohde, Naisten Pankki ei ole pelkästään naisten juttu, Asiantuntijamme — niin miehet kuin naisetkin — ovat aktiivisesti mukana auttamassa Naisten Pankkia kohti Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman keräystavoitteen täyttymistä.

Lue lisää Kävele Naiselle Ammatti 2018 -tapahtumasta Naisten Pankin sivuilta