• BDO:n vahva kasvu jatkui Suomessa ja maailmalla

BDO:n vahva kasvu jatkui Suomessa ja maailmalla

05 joulukuuta 2019

Suomen BDO:n liikevaihto kasvoi 9,3 prosentilla 24,5 miljoonaan euroon 31.8.2019 päättyneellä tilikaudella.

– Päättyneen tilikauden aikana olemme onnistuneet erityisesti tavoitteissamme luoda innostava ilmapiiri digitalisaation mukanaan tuomaan muutokseen, uuden oppimiseen ja asiakkaan auttamiseen nykyaikaisilla tehokkailla toimintatavoilla. Liikevaihdon kasvu lähtee motivoituneesta ja innostuneesta henkilöstöstä. Yhdessä tekemällä ja toisiamme auttamalla luomme ympäristön, joka tuottaa myös asiakkaillemme lisäarvoa, sanoo BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

Henkilöstömme määrä kasvoi päättyneen tilikauden aikana 16,7 prosentilla 216 henkilöön. Sen lisäksi, että vakituisen henkilöstömme määrä on kasvanut tasaisesti, tarjosimme tilikauden aikana harjoittelupaikkoja noin 30:lle uransa alkuvaiheessa olevalle asiantuntijalle.  

Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Tilikauden päättymisen jälkeen olemme avanneet uuden aluetoimiston Vaasaan, joka on 15. toimipisteemme Suomessa.

Kaikki toiminta lähtee halusta auttaa

Toimintamme keskeisiä periaatteita ovat tilintarkastuksen ja muiden palveluidemme sekä henkilökuntamme riippumattomuus, asiantuntijatyön korkea laatu ja poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu.

– Päättyneen tilikauden aikana olemme kehittäneet toimintaamme yhä enemmän myös merkityksellisyyden näkökulmasta. Keskeinen tavoitteemme on auttaa toinen toistamme päivittäisessä työssä. Auttamalla toisiamme autamme parhaalla mahdollisella tavalla myös asiakkaitamme. Työyhteisössä haluamme auttaa toinen toisiamme myös saavuttamaan työhön liittyvät tavoitteemme ja unelmamme, Taneli Mustonen kertoo.

Kansainvälisen BDO-verkoston yhteinen slogan onkin People helping people achieve their dreams.  Tähän tavoitteeseen panostaa Suomen asiantuntijoiden lisäksi 88 000 osaajaamme 167 maassa.

Kysymme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta onnistumisestamme. Asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan 90 % asiakkaistamme ovat erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä palveluihimme. Nettosuositteluindeksiksi (Net Promoter Score) asiakkaamme ovat antaneet meille 58.*

Myös maailmanlaajuinen kasvu jatkui vahvasti

Myös kansainvälinen BDO-verkoston liikevaihto nousi päättyneellä tilikaudella. Kansainvälisen BDO-verkoston yhteenlaskettu liikevaihto oli 8,5 miljardia euroa. Kasvua edelliseen tilikauteen verrattuna tuli 10.1 prosenttia.  

Globaali henkilöstömäärämme on kasvanut 10 prosenttia ja on nyt 88 120 henkilöä. BDO toimii 167 maassa, palvellen asiakkaita yhteensä 1 617 toimipisteen kautta.

* BDO:n asiakastyytyväisyystutkimus 11/2019.