BDO on jälleen Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman pääyhteistyökumppani

10 heinäkuuta 2019

BDO jatkaa Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman pääyhteistyökumppanina.

Tänä vuonna Naisten Pankin järjestämä Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma valtaa kymmenet kaupungit Suomessa ja ulkomailla jo kymmenettä kertaa. Kävelytapahtumalla kerätään varoja kehitysmaiden naisten koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi. Naisten työllistymisellä on merkittävä vaikutus koko perheen ja kylän hyvinvoinnille.

Tilintarkastus- ja asiantuntijapal­veluita tuottava BDO tukee pääyhteistyökumppanina tapahtumaa sekä lahjoituksella että osallistumalla kävelyyn. Lisäksi BDO jakaa kävelijöille vesipulloja Helsingin, Turun, Tampereen ja Oulun kävelytapahtumissa.

- Olemme innolla jälleen mukana tapahtumassa. Henkilöstömme on ottanut yhteistyön ilahtuneena vastaan, kertoo Etelä-Suomen aluejohtaja Eeva Koivula.

BDO on tukenut Naisten Pankkia useasti vuosien varrella, ja yritys on myös yksi Naisten Pankin perustajaosakkaista.

- Yrityksemme tunnuslause kuuluu ”People helping people achieve their dreams”. Sehän kuvaa myös Naisten Pankin toimintaa ja yhteistyötämme erinomaisesti, Koivula toteaa.

Kävele Naiselle Ammatti 2019 järjestetään sunnuntaina 15. syyskuuta. Lähde kanssamme kävelemään hyvän asian puolesta!

 

Naisten Pankki kerää varoja naisten ammattikoulutusta ja yrittäjyyttä tukeviin kehitysyhteistyöhankkeisiin. Tämän työn ansiota oman toimeentulon piiriin on päässyt 59 000 naista 15 maassa. Suomessa Naisten Pankin vapaaehtoisverkosto toimii 40 paikkakunnalla. Hankkeet kehitysmaissa toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu.

BDO on yksi maailman johtavista talouden ja hallinnon asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 80 000 asiantuntijamme voimin 162 maassa. Suomessa meitä on yli 200.