BDO on yksi maailman johtavista väärinkäytöksiä selvittävistä yrityksistä

15 marraskuuta 2019

Väärinkäytösten ja korruption tutkintaan erikoistunut Global Investigations Review (GIR) -julkaisu on listannut BDO:n yhdeksi maailman johtavista väärinkäytöksiä tutkivista yrityksistä.

GIR listaa vuosittain 100 parasta yritysten väärinkäytöksiä tutkivaa organisaatiota tekemänsä laajan tutkimuksen perusteella. Listalle valitaan yrityksiä, jotka pystyvät laadukkaasti tutkimaan väärinkäytöksiä organisaatioiden sisällä sekä kansallisesti että kansainvälisesti sekä tekemään yhteistyötä valtionhallinnon kanssa. BDO on ollut mukana GIR:n TOP 100 -listalla jo vuodesta 2016.

Väärinkäytösten ja korruption torjuntaan on alettu viime vuosina keskittyä entistä enemmän globaalin liiketoimintaympäristön pienenemisen sekä korruptionvastaisten asenteiden yleistymisen myötä. BDO auttaa organisaatioita tunnistamaan ja vähentämään petosten ja korruption riskejä väärinkäytösten torjunnan ja selvittämisen palvelujen avulla. Tarjoamme väärinkäytösten torjunnan ja selvittämisen palveluja 150 maassa.  Lue lisää palveluistamme täältä.

Lue lisää GIR:in TOP 100 -listauksesta