BDO sponsoroi nuoria suomalaisia urheilijoita

04 maaliskuuta 2019

Kestävyysjuoksija Alisa Vainio, koripalloilija Eero Innamaa, lentopalloilija Henrik Porkka ja golfammattilainen Simo Haavisto ovat BDO:n yhteistyökumppaneita.  

BDO osallistuu suomalaisen urheilun tukemiseen sponsoroimalla nuoria lahjakkaita urheilijoita. Kestävyysjuoksija Alisa Vainio ja golfammattilainen Simo Haavisto ovat kuuluneet jo pitkään talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluita tarjoavan BDO:n kummiurheilijoihin.

- Olen vasta ottanut alkumetrini golfammattilaisen pitkällä polulla – edessä häämöttävät tärkeät kilpailut, kertoo BDO:n pitkäaikainen kummiurheilija Simo Haavisto, jonka kauden tavoitteet on suunnattu syksyn European Tourin karsintakilpailuihin.

- Varsinkin urheilijan uran alkuvaiheessa sponsorit ovat tärkeässä osassa, kun askelletaan kohti päämääriä. Miulla on ollut upea mahdollisuus tehdä yhteistyötä BDOn kanssa jo lähes neljän vuoden ajan, Alisa Vainio kommentoi.

BDO aloitti yhteistyön koripalloilija Eero Innamaan ja lentopalloilija Henrik Porkan kanssa syksyn 2018 aikana.
- Kun katsoo BDO:n muita kummiurheilijoita, huomaa päässeensä mukaan kovaan kerhoon. Otin merkittävän askeleen urallani, kun siirryin viime kesänä Karhubasketin riveihin, kertoo Eero Innamaa. Myös Henrik Porkan urheilu-ura on lähtenyt nousukiitoon erityisesti viime vuoden aikana. 
- Keväällä saatuani lukion päätökseen aloitin pääsääntöisen harjoittelun ammattiurheilijana Hurrikaani-Loimaassa, kertoo Porkka.

Lue lisää kummiurheilijoistamme heidän esittelysivuiltaan:
Simo Haavisto
Eero Innamaa
Henrik Porkka
Alisa Vainio