BDO vahvistaa asemaansa Pohjanmaalla

25 marraskuuta 2019

Vaasan seudulla toimiville yrityksille ja muille organisaatioille on jatkossa tarjolla entistä monipuolisemmin talouden ja hallinnon palveluja, kun BDO avaa uuden aluetoimiston Vaasaan. Aluetoimiston vetäjänä toimivalla JHT, KHT Andreas Holmgårdilla on pitkä kokemus yritysten tilintarkastuksesta sekä paikallistuntemusta Vaasan seudun ja koko Pohjanmaan alueelta.

- Pohjanmaan merkitystä Suomen ja Pohjoismaiden elinkeinoelämälle ei voi sivuuttaa. Alueen elinkeinoelämä on monipuolista ja alueen yrityksillä on korkeat tavoitteet. Alueen yritykset suuntaavat katseensa tulevaisuuteen, hallitsevat yhteistyön muiden toimijoiden kanssa, tekevät tulosta ja haluavat kansainvälistyä, Andreas Holmgård sanoo.

BDO on palvellut asiakkaitaan Pohjanmaalla jo useita vuosia, mutta Vaasan uusi aluetoimisto tuo asiantuntijamme ja toimintamme entistä lähemmäs asiakasta. BDO on nopeasti kasvava talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluja tarjoava organisaatio, joka palvelee asiakkaita koko Suomessa 200 asiantuntijan voimin sekä kansainvälisesti 167 maassa.

- Haluamme pohjanmaalaisten yrittäjien tietävän, että meiltä he saavat laadukkaat ja kokonaisvaltaiset neuvonannon, tilintarkastuksen ja verotuksen palvelut myös Vaasassa. Meille on tärkeää olla neuvova yhteistyökumppani, jolta asiakas saa tukea haasteisiinsa. Pidämme pitkien asiakassuhteiden rakentamista ja niiden ylläpitoa suuressa arvossa, Holmgård kuvailee.

BDO Vaasan toimisto sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa osoitteessa Vaasanpuistikko 18 N. Toimisto on auki 1.12.2019 alkaen sopimuksen mukaan.