• BDO:n taloustiedot tilikaudella 2020

BDO:n kasvu jatkui Suomessa ja maailmalla

22 joulukuuta 2020

BDO:n taloustiedot tilikaudella 2020

Suomen BDO:n liikevaihto oli 25,2 miljoonaa euroa 31.8.2020 päättyneellä tilikaudella. Liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta 3,2 prosenttia.

Henkilöstömme määrä kasvoi päättyneen tilikauden aikana 12,4 prosentilla 244 henkilöön. Sen lisäksi, että vakituisen henkilöstömme määrä on kasvanut tasaisesti, tarjosimme tilikauden aikana harjoittelupaikkoja yli 30:lle uransa alkuvaiheessa olevalle asiantuntijalle. 

Kaikki toiminta lähtee halusta auttaa

Päättyneen tilikauden aikana koko maailma koki suuren mullistuksen koronapandemian myötä. Muutoksen myötä oman toimintamme ydin, eli halu auttaa, korostui entisestään.

- Maaliskuussa muutimme toimintatapojamme nopealla aikataululla ja siirryimme toimimaan osin virtuaaliorganisaationa. Vaikka meillä olikin valmiina hyvät rutiinit ja työkalut tehdä työtä eri paikkakunnilla sijaitsevien kollegoiden kesken, asiakaskäyntien muuttuminen virtuaalisiksi ja kaikkien kollegoiden kanssa käytyjen keskustelujen muuttuminen etäpalavereiksi vaati totuttelua. Samaan aikaan kun itse totuttelimme uuteen, pohdimme, mitä asiakkaamme juuri nyt tarvitsevat. Teemme jatkuvasti töitä tarjotaksemme laadukkaita ratkaisuja muutokseen ja uuteen normaaliin, sanoo BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

Auttamisen lisäksi toimintamme keskeisiä periaatteita ovat tilintarkastuksen ja muiden palveluidemme sekä henkilökuntamme riippumattomuus, asiantuntijatyön korkea laatu ja poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu.
Kysymme asiakkailtamme säännöllisesti palautetta onnistumisestamme ja kehitämme palvelujamme ja työskentelytapojamme taataksemme, että vastaamme asiakkaiden odotuksiin myös tulevaisuudessa.  Asiakastyytyväisyyskyselyn vastaajista 90 prosenttia* antoi meille yleisarvosanan erittäin hyvä tai hyvä. Nettosuositteluindeksiksi (Net Promoter Score) saimme 61*, mikä on erinomainen tulos.

BDO:n maailmanlaajuinen kasvu jatkui

Myös kansainvälisen BDO-verkoston liikevaihto jatkoi kasvuaan päättyneellä tilikaudella. Kansainvälisen BDO-verkoston yhteenlaskettu liikevaihto oli 9,2 miljardia euroa. Kasvua edelliseen tilikauteen verrattuna tuli 7,8 prosenttia.  

Globaali henkilöstömäärämme on kasvanut 3,3 prosenttia ja on nyt 91 054 henkilöä. BDO palvelee asiakkaita 167 maassa 1 658 toimipisteessä. BDO Globalin tulostiedote on luettavissa täällä.

*) BDO:n asiakastyytyväisyystutkimus 06/2020.