Nimitysuutinen: Lasse Rosengren BDO:lle Senior Legal Counseliksi

02 syyskuuta 2020

OTK Lasse Rosengren on aloittanut BDO:lla Senior Legal Counselina 1.9.2020.

Lasse siirtyy BDO:lle EMU Growth Partnersilta, jossa hän toimi lakipalveluiden johtajana. Uransa aikana hän on kerryttänyt laaja-alaista kokemusta niin pk-yritysten, pörssiyhtiöiden kuin start-up-yritystenkin liikejuridiikasta. Hänellä on kokemusta myös erikokoisten yritysten lakifunktioiden rakentamisesta ja johtamisesta sekä lukuisista yrityskaupoista ja rakennejärjestelyistä.

BDO:lla Lasse tulee keskittymään etenkin yritysasiakkaidemme sopimus-, yhtiö- ja työoikeudellisiin kysymyksiin, Corporate governance -toimeksiantoihin sekä yritys- ja rakennejärjestelyihin liittyvään neuvontaan. Lisäksi hän osallistuu julkissektorin asiakkaidemme lakineuvontaan muun muassa kilpailuneutraliteettikysymyksissä. Lassella tulee olemaan vahva rooli myös BDO:n lakipalvelujen kehittämisessä ja tuotteistamisessa yhdessä lakitiimin kanssa.

BDO:lla Lasse odottaa pääsevänsä auttamaan asiakkaita ja kehittämään BDO:n lakipalveluita entisestään asiakkaiden tarpeiden mukaan.

- BDO:lla on paljon kasvupotentiaalia ja mahdollisuuksia juridiikan puolella ja haluan olla tässä kasvussa ja kehityksessä mukana, Lasse sanoo.

- On hienoa saada Lasse mukaan vero- ja lakipalveluiden tiimiimme tuomaan syvää kokemusta asiakkaidemme moninaisiin juridisiin kysymyksiin. Toivotan Lassen lämpimästi tervetulleeksi tiimiin, toteaa BDO:n vero- ja lakipalveluista vastaava Partner Harri Huikuri.