Nimitysuutinen: Martina Ehrström BDO:lle Senior Legal Counseliksi

01 lokakuuta 2020

OTK Martina Ehrström on aloittanut BDO:lla Senior Legal Counselina 1.10.2020.

Martina on aiemmin työskennellyt lakimiehenä Itäinen & Ojantakanen -asianajotoimistossa sekä in-house-counselina Stockmannilla. Hänellä on monipuolista kokemusta erikokoisten asiakasyritysten – niin listayhtiöiden, pk-yritysten kuin kansainvälisten konsernien suomalaisten tytäryhtiöiden – kohtaamista juridisista kysymyksistä, ja hänen erityisosaamistaan ovatkin yhtiö- ja sopimusoikeudelliset kysymykset. Viime vuosina hän on perehtynyt myös tietosuojalainsäädäntöön ja suorittanut tietosuoja-asiantuntijoiden CIPP/E-sertifioinnin.

BDO:lla Martina tulee keskittymään etenkin yritysasiakkaidemme sekä ruotsinkielisten asiakkaidemme ja pohjoismaisten kontaktiemme lakineuvontaan muun muassa yhtiö-, työ- ja sopimusoikeudellisissa kysymyksissä sekä tietosuojaan liittyvässä juridiikassa. Lisäksi Martinalla tulee olemaan merkittävä rooli BDO:n lakipalveluiden tarjonnan laajentamisessa ja kehittämisessä yhdessä muun tiimin kanssa.

- Uskon BDO:lla olevan paljon mahdollisuuksia laajentaa nykyistä lakiasioiden palvelutarjontaa. On erittäin mielenkiintoista liittyä kasvavaan organisaatioon tässä vaiheessa ja päästä mukaan kehittämään sen toimintaa! Martina sanoo.

BDO:n vero- ja lakipalveluista vastaava Partner Harri Huikuri odottaa innolla yhteistyötä Martinan kanssa.

- Martina tuo vero- ja lakipalveluiden tiimiimme vahvaa kokemusta sekä uusia näkemyksiä asiakkaidemme liiketoiminnan juridisiin kysymyksiin. Vahvistamme samalla myös ruotsinkielisen asiakaskuntamme lakipalveluita entisestään. Tämä on jälleen yksi luonnollinen askel lakipalveluidemme määrätietoisessa kehittämisessä!”