• Varför välja BDO?

    Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder mer

Varför välja BDO?

Vi på BDO förstår medarbetarnas betydelse både för vår verksamhet och för vårt mål att erbjuda exceptionellt bra kundservice. Vi arbetar tillsammans för våra kunders bästa. Vi vill skilja oss från andra aktörer inom branschen med hjälp av vår arbetsgemenskap: vi uppskattar utveckling av expertis och kompetens, trivsel i arbetet, karriärutveckling i enlighet med egna intressen samt en långsiktigt tillväxtplan. BDO växer som bolag och i takt med tillväxten kan vi erbjuda olika möjligheter till professionell utveckling utgående från dina egna intressen.

Vi mäter regelbundet personalens tillfredsställelse. Våra experter uppskattar särskilt att arbetet är självständigt och mångsidigt, möjligheterna att påverka arbetsarrangemangen, utbildningsmöjligheterna samt samarbetet mellan experter.
Vad gör oss till en unik organisation? 

Vi har en passion för kundservice. Exceptionellt bra kundservice är den viktigaste delen i all vår verksamhet – alla våra experter vet vad bra kundservice består av och hur det kan genomföras i vårt dagliga arbete.

För oss betyder exceptionellt bra kundservice ett tillvägagångssätt som planerats för kundens behov. BDO har av sina kunder utsetts till bäst på kundservice inom branschen flera år i rad.* Vi har uppnått detta tack vare samarbetet mellan våra experter och team.  

För närvarande är vi den femte största finländska organisationen som tillhandahåller experttjänster åt företag. Dessutom är vi marknadsledande inom kommunal revision i Finland, och våra 300 experter verkar flexibelt i hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Helsingfors och vi har verksamhetsställen i Åbo, Tammerfors, Uleåborg, Jyväskylä, Björneborg, Seinäjoki, Ekenäs, Vasa, Rovaniemi, Raumo, Forssa, Joensuu, Villmanstrand, Mariehamn. Borgå och Hyvinge.

Internationellt är BDO det branschledande expertföretaget som fokuserar på ekonomichefers behov inom smf-sektorn, med verksamhet i 164 länder och över 95 000 experter. Vårt internationella BDO-nätverk tilldelades år 2015 International Accounting Bulletins (IAB) ansedda pris ”Network of the Year” som erkänsla för genomförandet av en lönsam tillväxtstrategi samt utmärkta prestationer inom centrala strategiska och affärsmässiga delområden. 

*) Taloustutkimus Oy: Yrityskuvat Suur-Helsingin vaikutusalueella, Tilintarkastus ja muu asiantuntijapalvelu (2012-2016)