• Studerande och nyutexaminerade

Studerande och nyutexaminerade

På BDO får du en effektiv start på karriären. Hos oss får du dra nytta av dina kunskaper och lära dig nya saker. I vår öppna arbetsgemenskap jobbar praktikanter och chefer tillsammans och lär sig av varandra. Vårt breda tjänsteerbjudande och mångsidiga kundkrets erbjuder gott om möjligheter till karriärutveckling. 

Vi finns nära våra kunder och erbjuder dem lokal kompetens i hela världen, så även i Finland. Vårt expertnätverk verkar i hela Finland och globalt i 164 länder. 

 

Vi stödjer dig i kompetensutveckling


Vi stödjer kompetensutveckling och avläggande av branschexamina. För att avlägga en examen inom revisionsbranschen behövs arbetserfarenhet inom branschen. Hos oss får du delta i kundarbetet redan i ett tidigt skede och vi stödjer kompetensutveckling och avläggande av branschexamina. Experter i början av karriären kan hitta sin plats i en biträdande revisors- eller rådgivarroll eller få en effektiv start på karriären via BDO Trainee-programmet. 

I takt med att verksamhetsmiljön ändras behöver även våra kunder bättre service av oss och djupgående insikter som stöd för deras verksamhet. Vi följer aktivt upp ändringar i revisionsbranschen och våra kunders verksamhetsmiljö och säkerställer att våra experter erbjuder våra kunder det som de behöver. Vårt mål är en kraftig tillväxt och ett mångsidigare serviceutbud. 

Om du vill vara med i vår tillväxtberättelse och en uppskattande arbetsgemenskap, bekanta dig med våra lediga jobb eller kontakta oss, så diskuterar vi dina karriärmöjligheter!