• Varför välja BDO?

Varför välja BDO?

Vi på BDO förhåller oss ambitiöst till kundservice. Exceptionellt bra kundservice är den viktigaste delen i all vår verksamhet – alla våra experter vet vad bra kundservice består av och hur det kan genomföras i vårt dagliga arbete.

För oss betyder exceptionellt bra kundservice ett tillvägagångssätt som planerats för kundens behov. Våra kunder kan lita på att vi håller fast vid vad vi lovar. Med hjälp av långvariga kundrelationer bekantar vi oss med särdragen och de särskilda behoven i din verksamhet och väljer individuellt de lämpligaste experterna för uppdraget. BDO har av sina kunder utsetts till bäst på kundservice inom branschen flera år i rad*. 

För närvarande är vi den femte största finländska organisationen som tillhandahåller experttjänster åt företag. Dessutom är vi marknadsledande inom kommunal revision i Finland, och våra 300+ experter verkar flexibelt i hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Helsingfors och vi har verksamhetsställen i Åbo, Tammerfors, Uleåborg, Jyväskylä, Björneborg, Seinäjoki, Ekenäs, Vasa, Rovaniemi, Raumo, Forssa, Joensuu, Villmanstrand, Mariehamn, Hyvinge och Kuopio. 

Internationellt är BDO det branschledande expertföretaget som fokuserar på ekonomichefers behov inom smf-sektorn, med verksamhet i 164 länder och över 111 000 experter. Vårt internationella BDO-nätverk tilldelades år 2018 och 2015 International Accounting Bulletins (IAB) ansedda pris ”Network of the Year” som erkänsla för genomförandet av en lönsam tillväxtstrategi samt utmärkta prestationer inom centrala strategiska och affärsmässiga delområden. 

*) Taloustutkimus Oy: Yrityskuvat Suur-Helsingin vaikutusalueella, Tilintarkastus ja muu asiantuntijapalvelu (2012-2016)