Global Risk Landscape 2021

Miksi neljännes maailman yritysjohtajista ei reagoinut tarpeeksi nopeasti pandemiaan? Onko riskinottohalukkuus puolustautumista kriisiä vastaan? Miten organisaatiossasi hallitaan liiketoimintariskejä? Muun muassa nämä kysymykset kysyimme 500 yritysjohtajalta kautta maailman ja tulokset ovat nyt luettavissa Global Risk Landscape 2021-raportissa.

Kuudes vuosittain julkaistava Global Risk Landscape paljastaa ominaisuudet, jotka ovat olleet eduksi pandemiaan sopeutuessa. Raportissa tarkastellaan riskienhallinnan näkökohtia laajasti yrityskulttuurissa elävästä syyllistämisen kulttuurista ja esteistä reagoivaan päätöksentekoon ja teknologian käyttöönottoon sekä siihen liittyviin riskeihin.

Lue Global Risk Landscape 2021 -raportti saadaksesi selville:

  • kuinka yritykset sopeutuivat ennennäkemättömiin häiriöihin?
  • kuinka pitkän aikavälin riskienhallinnan periaatteet muuttuvat tämän vuoden jälkeen?
  • mitä vaaroja on ”syyllistämiskulttuurin” ruokkimisessa
  • mikä yhdistää teknologiaa ja riskienhallintaa
  • mitä riskejä toimitusjohtajat odottavat seuraavaksi ja miten he vastaavat niihin.

 

 

Global Risk Podcast -sarja

Syventääksemme Global Risk Landscape -raportin tuloksia haastattelimme riskiasiantuntijoitamme eri liiketoiminta-alueilta. He kertovat muun muassa, kuinka kulunut vuosi on vaikuttanut riskeihin heidän alueellaan, sekä liiketoiminnan tuloksista ja siitä, mitä riskejä yritykset voivat odottaa tulevaisuudessa.

 

Alueelliset Risk Landscape -raportit

Globaalin raportin lisäksi olemme laatineet neljä alueellista riskiraporttia. Julkaisuissa käsitellään erilaisia ​​liiketoimintariskejä sekä suhtautumista riskeihin Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, Amerikassa ja APAC-alueilla. Alueelliset riskiraporttimme löytyvät täältä.

Voit ladata Global Risk Landscape -raportin alla olevasta painikkeesta. Pääset tutustumaan Global Risk Landscape -raportin tuloksiin ja hyödyntämään tietoja myös visuaalisen työkalun avulla.

Pysy ajan tasalla BDO:n tapahtumista, uutisista ja julkaisuista

Please fill out the following form to access the download.