Sinun näköisesi urapolku

Liity BDO:laisten kasvavaan joukkoon! Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia niin kokeneille kuin uraansa aloitteleville asiantuntijoille.

Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen kumppani asiakkaillemme sekä paras mahdollinen työpaikka asiantuntijoillemme: haluamme tarjota aidosti monipuolisia urapolkuja, merkityksellisiä työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää osaamista oman mielenkiinnon mukaan. Osana tiimiämme sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työtehtävissä eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme parissa.

BDO:laiset työskentelevät osana asiantuntijatiimejä monipuolisissa  tilintarkastuksenvero- ja lakipalveluidentaloushallinnon palveluiden ja neuvonantopalveluiden tehtävissä. Tarjoamme sinulle haasteita, tukea sekä mahdollisuuden kehittää uraasi omien vahvuuksiesi, taitojesi ja toiveidesi pohjalta. Meillä pääset näyttämään kykysi ja palkitsemme erinomaisista onnistumisista.

Suomessa BDO:lla työskentelee noin 300 talouden ja hallinnon asiantuntijaa. Palvelulupauksemme poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu on kaiken toimintamme ydin. Asiantuntijoidemme syvällinen osaaminen antaa asiakkaillemme lisäarvoa ja auttaa rakentamaan luottamuksellisia ja pitkäaikaisia asiakassuhteita.  

Haluamme pitää työyhteisömme mutkattomana ja organisaatiomme matalana. Meillä traineet ja johtajat tekevätkin työtä yhdessä.