Global risk landscape 2022

Toimitusketjut katkeavat ja muuttuvat enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Geopoliittiset jännitteet, ilmastokriisi, globaalin pandemian jälkivaikutukset ja kyberturvallisuuspelot luovat organisaatioille haastavan riskiverkoston vuonna 2022. Mutta miten organisaatiot keskittyvät toimitusketjujen kestävyyteen, tehokkuuteen ja kestävään kehitykseen eri puolilta maailmaa puhaltavien myrskyjen keskellä?

Sarjassaan seitsemännessä Global Risk Landscape -tutkimuksessamme kysyimme 500 yritysjohtajalta kautta maailman heidän lähestymistapaansa riskienhallintaan ja sitä, kuinka he reagoivat liiketoimintaansa uhkaaviin globaaleihin tapahtumiin.

Lataa Global Risk Landscape 2022 -raportti saadaksesi selville:

  • Kuinka organisaatiot mukauttavat riskienhallinnan viitekehystään uusiin haasteisiin sopivaksi?
  • Miksi riskijohtajien rooli on tärkeä organisaatioissa maailmanlaajuisesti?
  • Miksi toimitusketjujen läpinäkyvyydestä on tulossa ratkaiseva menestystekijä?
  • Miten yritysjohtajat arvioivat toimitusketjun riskejä, kuten konflikteja ja ilmastokriisiä?

Raportti ja tutkimus kattavat useita kysymyksiä ja tarjoavat valtavan määrän hyödyllistä tietoa. Voit käyttää datan visualisointityökalujamme riskienhallintaprosessisi apuna sekä lukea raportista, miksi johtavat yritykset maailmanlaajuisesti keskittyvät toimitusketjujen kestävyyteen ja läpinäkyvyyteen.

 

Alueelliset Risk Landscape -raportit

Globaalin raportin lisäksi olemme laatineet neljä alueellista riskiraporttia. Julkaisuissa käsitellään erilaisia ​​liiketoimintariskejä sekä suhtautumista riskeihin Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, Amerikassa ja APAC-alueilla.

Voit ladata englanninkielisen Global Risk Landscape -raportin alla olevasta painikkeesta. Pääset tutustumaan Global Risk Landscape -raportin tuloksiin ja hyödyntämään tietoja myös visuaalisen työkalun avulla.

 

Pysy ajan tasalla BDO:n tapahtumista, uutisista ja julkaisuista

Täytä lomakkeen tiedot ja paina "Lataa julkaisu", jolloin julkaisun lataus alkaa välittömästi. Ongelmatapauksissa lähetä viestiä osoitteeseen info@bdo.fi.