Esittelyssä yhteistyökumppanimme jalkapalloseura AC Oulu

Yhteistyökumppaneihimme kuuluva AC Oulu on vuonna 2002 perustettu oululainen jalkapalloseura, joka pelaa kaudella 2021 Veikkausliigassa. Seura on pelannut aikaisemmin kaksi kautta 2007 ja 2010 Veikkausliigassa ja yhteensä 16 kautta miesten Ykkösessä.

Vastuullisuus osana strategiaa

Kaudella 2021 AC Oulu lähtee vakiinnuttamaan uutena Veikkausliigajoukkueena sarjapaikkaansa liigassa. Seuralle on myös tärkeää pitkäjänteisen toiminnan kehittäminen sekä uusien liigapelaajien kasvattaminen. Seuran arvot – vastuullisuus, luotettavuus, menestyksen tavoittelu, avoimuus sekä ylpeys omasta työstä – näkyvät AC Oulun toiminnassa. Seura palkittiinkin hiljattain vuoden alueellisesta urheiluteosta korona-ajan toimiensa ansiosta. Seura ei irtisanonut tai lomauttanut sen palveluksessa olleita henkilöitä kilpailutoiminnan keskeytyessä viime keväänä, vaan etsi henkilöstölleen työmahdollisuuksia ennakkoluulottomalla tavalla.

"Olemme AC Oulussa erittäin tyytyväisiä alkaneeseen yhteistyöhön BDO:n kanssa. Molempien organisaatioiden arvomaailmat kohtaavat erinomaisesti ja se toimii kaiken perustana – vastuullisuus löytyy molempien strategiasta, mutta vastuullisuus on ennen kaikkea tekoja, ei sanoja. Sekä AC Oulu että BDO haluavat näyttää omalla toiminnallaan esimerkkiä. Se on meitä eniten yhdistävä tekijä", kertoo AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen.

 

Meillä on ilo seurata uudestaan liigaan nousseen seuran kehitystä ja tukea heidän menestystään yhteistyökumppanina. Toivotamme AC Oululle voitokasta kautta!

Pysy ajan tasalla BDO:n tapahtumista, uutisista ja julkaisuista

Please fill out the following form to access the download.