Privacy Insights 2021

Tietosuojalainsäädännössä tapahtuu maailmanlaajuisesti jatkuvaa kehitystä, ja monet yritykset ponnistelevat kyetäkseen pysymään ajan tasalla eri toiminta-alueidensa lainsäädännöistä sekä vastatakseen niiden vaatimuksiin.

Privacy Insights 2021 -raportti keskittyy maailmanlaajuisiin tietosuojaa koskeviin muutoksiin sekä keinoihin, joilla BDO voi auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan tietosuojaan liittyviä haasteita. Yksityisyys- ja tietosuojalainsäädäntö kehittyy jatkuvasti ja viimeaikaiset tapahtumat, kuten EU-USA Privacy Shield, Swiss-US Privacy Shield ja Brexit, ovat osoittaneet tämän. Kaikenkokoiset organisaatiot ponnistelevat henkilöstönhallinnan, prosessien ja teknologian kanssa pysyäkseen maailmanlaajuisten yksityisyys- ja tietosuojasäädösten vaatimusten tasalla.

”Vaikka Suomessa lakimuutoksia ei ole tehty, on asiakkaiden käyttäytyminen alkanut muuttua johtuen tietosuojaviranomaisten päätöksistä ja yleisen edun vuoksi julkaistuista tietovuodoista. Suomessa on ollut muutamia merkittäviä tietovuotoja ja nämä tapahtumat ovat herättäneet sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä pohtimaan tietosuojaansa ja turvallisuustasoaan”, kertoo Suomen BDO:n teknologiapalveluiden johtaja Ossi Määttä.

Auttaaksemme organisaatioita maailmanlaajuisesti BDO:n globaalin yli 600 asiantuntijasta koostuvan tietosuojatiimin tuella julkaistaan vuosittain Privacy Insights Whitepaper, Global Privacy Resources Guide ja PrivacyWatch®. Nämä kolme toisiaan täydentävää ja säännöllisesti julkaistavaa työkalua auttavat organisaatioita pysymään ajan tasalla muuttuvista säännöksistä ja laeista.

 

Lue lisää viimeaikaisista tapahtumista sekä maakohtaisista muutoksista ja lataa englanninkielinen raportti.

 

Pysy ajan tasalla BDO:n tapahtumista, uutisista ja julkaisuista

Please fill out the following form to access the download.