ESG-raportointi

ESG-raportointi

ESG-raportointi eli vastuullisuusraportointi tai kestävyysraportointi velvoittaa nykyään jo useita yrityksiä. Kestävyysraportti on osa yrityksen tilinpäätöksen liitettävää toimintakertomusta ja se tarkastelee yrityksen toiminnan vastuullisuutta ja vaikutuksia suhteessa ympäristöön (Environment) ja ihmisiin (Social) sekä yrityksen hallinnon vastuullisuutta (Governance).

ESG-raportointi on pakollista pörssiyhtiöille ja suurimmille yrityksille jo nyt, ja muuttuu lähitulevaisuudessa pakolliseksi suurelle osalle suomalaisia yrityksiä. Neuvomme kaikenkokoisia yrityksiä kestävyysraportoinnissa ja autamme yritystäsi löytämään parhaan ja sopivimman tavan tehdä ESG-raportointia riippuen yrityksen toimialasta, liiketoiminnan tavoitteista ja aiemmin tehdystä vastuullisuustyöstä.

Tarjoamme tukea kestävyysraportointiin prosessin kaikissa vaiheissa. Voimme ottaa vastuun koko raportointiprosessista tai neuvoa ja sparrata projektinne aikana tarvittaessa.

Jos yrityksesi tarvitsee valmiille ESG-raportille varmennusta, sertifioidut ESG-varmentajamme voivat auttaa. Luonnollisesti emme voi esteellisyyssyistä varmentaa raporttia, jota olemme olleet mukana laatimassa.

Lue alta lisää ESG-raportoinnista ja raporttien varmistamisesta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Kestävyys- eli ESG-raportointi palveluna

Tarjoamme kestävyysraportointipalvelua kokonaisena pakettina, jossa olemme prosessissa mukana alusta loppuun. Jos yrityksesi tarvitsee tukea raportin laatimisen tiettyihin vaiheisiin, voimme myös auttaa.

Käytämme ESG-raportoinnissa vakiintunutta prosessia, jonka ansiosta pystymme auttamaan yritystäsi tehokkaasti vastuullisuusraportoinnin kaikissa vaiheissa. Tuemme tarvittaessa niin kaksoisolennaisuuden tunnistamisessa, joka on edellytys prosessille, datan keräämisessä raporttia varten kuin vakkapa antaen neuvontaa ongelmatilanteissa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin keskustellaan siitä, miten voisimme olla avuksi raportointiprosessissanne.