Bravida on ostanut Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy:n

BDO.LiveSite.Deals.DealTypeM&A
BDO.LiveSite.Deals.IndustryBusiness Services
BDO.LiveSite.Deals.SubIndustryFacilities Management

Bravida Finland Oy on ostanut Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy:n, joka on yksi pääkaupunkiseudun johtavista LVIS-palveluntarjoajista. Juutilainen on perustettu vuonna 1932 ja tarjoaa LVIS-asennus, -huolto, -korjaus ja -ylläpitotoimintaa sekä niihin liittyvää pienurakointia.

Bravida on Pohjoismaiden johtava talotekniikan huolto- ja urakointipalveluiden tarjoaja. Yrityskaupan myötä Bravida vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudun LVIS-huoltopalveluiden tarjoajan. Juutilainen on ollut maan huipputasoa erityisesti erityisosaamista vaativissa kohteissa, kuten kauppa- ja liikekeskuksissa sekä terveydenhuollossa. Yrityskauppa mahdollistaa Juutilaisen toiminnan kehittämisen ja erityisosaamisen yhä laajemman hyödyntämisen.

BDO toimi Juutilaisen pääneuvonantajana koko myyntiprosessin ajan ja vastasi sekä taloudellisesta että juridisesta neuvonannosta. BDO auttoi omistajia myyntiprosessiin valmistautumisessa, myyntimateriaalien laatimisessa, neuvotteluissa sekä kaupan loppuunsaattamisessa.

”BDO:n asiantuntijoiden avulla saimme yhtiömme myytyä onnistuneesti. Strukturoidun myyntiprosessin avulla saavutimme tavoitteemme ja löysimme yhtiöllemme parhaan mahdollisen ostajan. BDO:n tiimin osaaminen ja verkostot varmistivat myyntiprosessin onnistumisen ja tämän vuoksi suosittelemme heitä mielellämme myyntiprosessien läpiviemiseen.”

Jyrki Harju, osakas ja toimitusjohtaja, Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy