Voff AB on ostanut Aristo Oy:n koko osakekannan

$$BDO.LiveSite.Deals.DealType$$M&A
Toimiala Retail & Consumer

Aristo Oy on perustettu vuonna 2003 ja on tunnettu kotimaisten koirien puruluiden sekä herkkujen valmistuksesta RAUH! ja REKKU tuotemerkeillä. Yhtiö on erikoistunut hirven- ja naudannahasta valmistettujen tuotteiden valmistukseen ja on Euroopan ainoa puruluihin keskittynyt tehdas.

Voff AB on vuonna 2014 Ruotsissa perustettu Euroopan johtava luonnollisten ja korkealaatuisten lemmikkiruokien valmistaja. Yhtiön motto on yhdistää koirien luonnonmukaiseen ruokintaan erikoistuneita tuotemerkkejä yhdeksi tuoteperheeksi, jota myydään ympäri Eurooppaa. Aristo Oy on Voffin seitsemäs yritysosto sen perustamisen jälkeen ja toinen yritysosto Suomessa.  

BDO toimi Aristo Oy:n taloudellisena ja juridisena neuvonantajana kaupan loppuneuvottelujen ajan. BDO:n asiantuntijat auttoivat yhtiön omistajia kauppahintalaskelman ja kauppakirjan laatimisessa sekä neuvotteluissa ja kaupan toteuttamisessa.

"BDO:n tiimi auttoi meitä kauppakirja- ja muissa loppuneuvotteluissa. BDO:n tiimin avulla saimme vietyä neuvottelut sujuvasti maaliin ja lisäksi heidän osaamisensa kauppakirjaehdoista ja kauppahintalaskelmista auttoivat meitä hyvän sopimuksen tekemisessä. Voin lämpimästi suositella BDO:n asiantuntijoita tueksi yritysmyynnin loppuunsaattamiseen.”

Risto Pelkonen, Aristo Oy:n toimitusjohtaja