BDO haluaa olla mukana kehittämässä kotimaisia pk-yrityksiä - yhteistyöhön Hallituspartnereiden kanssa

20 elokuuta 2021

Talouden asiantuntijapalveluja tarjoava BDO on aloittanut yhteistyön Hallituspartnerit – Board Professionals Helsinki ry:n kanssa. HP-BPH kuuluu valtakunnalliseen Hallituspartnerit-verkostoon, jonka missiona on edistää pk-yritysten ammattitaitoista hallitustyötä välittämällä yrityksiin kokeneita ja sitoutuneita hallitusjäseniä ja kehittää jäsentensä hallitusosaamista.

 - Haluamme olla mukana kehittämässä kotimaista pk-yrityskenttää ja auttaa yrityksiä menestymään, sanoo BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

Elokuussa startannut yhteistyö pitää sisällään muun muassa asiantuntijuuden jakamista tapahtumien, tietoiskujen ja keskustelujen kautta hallitusten jäsenten tarpeita kuullen. BDO:lta löytyy laajaa asiantuntemusta yritysten taloudesta, riskienhallinnasta ja johtamisesta useiden eri toimialojen ja omistuspohjan omaavien yritysten parista.

- Olemme hallitusten jäsenten tukena myös sparraamismielessä. Teemme asiakkaiden parissa työtä laajalla rintamalla, ja voimme olla apuna löytämässä erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja uusia lähestymistapoja, Mustonen jatkaa.

 

Hallituspartnerit – Board Professionals Helsinki edistää yhdessä kumppaneidensa kanssa pk-yritysten menestystä kehittämällä vastuullista ja monimuotoista hallitustyöskentelyä. Perustan toiminnalle luo osaava, sitoutunut ja aktiivinen jäsenistö.

BDO on tilintarkastusta, vero- ja lakipalveluja, taloushallinnon palveluja ja neuvonantoa tarjoava asiantuntijaorganisaatio, joka toimii kansainvälisesti 167 maassa. BDO palvelee asiakkaita Suomessa 17 paikkakunnalla noin 300 asiantuntijan voimin, maailmanlaajuisesti meitä on yli 91 000.