Pat Kramer kansainvälisen verkostomme BDO Globalin toimitusjohtajaksi

Pat Kramer kansainvälisen verkostomme BDO Globalin toimitusjohtajaksi

”Keith on tehnyt fantastista työtä BDO Globalin kansainvälisen verkoston johdossa. Uudessa roolissani aion seurata hänen esimerkkiään ja jatkaa BDO:n kasvattamista sekä yhdistämistä maailmanlaajuisena organisaationa, unohtamatta yhteistä kulttuuriamme ja päämääräämme – People helping People. Haluan kuitenkin painottaa sitä, että tällä hetkellä suurin haasteemme on pysyä mukana tässä jatkuvien muutosten maailmassa.”, Pat Kramer kertoo. 
 

Muuttuvassa toimintaympäristössä avainasemaan nousee asiantuntemus

Muutosvaltaisessa yritysmaailmassa yksi tärkeimmistä asioista, joita Kramer korostaa, on kyvykkyys ja asiantuntemus. Kilpailu osaavan työvoiman rekrytoinnissa ja sitouttamisessa on kiristynyt viime vuosina entisestään. 

”BDO on ihmislähtöinen organisaatio ja suurin voimavaramme on asiantuntevissa työntekijöissämme. Tiivis kansainvälinen yhteistyömme lisää sekä tuottavuutta, että työntekijöillemme mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä asiantuntijoina. Tämä mahdollistaa entistä paremman oppimis- ja kehitysympäristön, sekä tarjoaa enemmän joustavuutta ja kasvumahdollisuuksia kaikille.”, Kramer kertoo. 

Wayne Berson, BDO Globalin hallituksen puheenjohtaja, kertoo Kramerin ansainneen suurta arvostusta BDO:n sisällä aiemman kansainvälisen roolinsa ansiosta ja hallitus valitsi hänet yksimielisesti uuteen tehtäväänsä.