• Kuntakonsernit
    ja kuntayhtymät

    Tukenasi muutoksessa, uudistuksessa ja digitalisaatiossa

Tukenasi muutoksessa, uudistuksessa ja digitalisaatiossa

Kuntien toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa. Globaalisti toimiva talous ja teknologinen muutos haastavat kuntia uudistumaan ja kehittämään toimintatapojaan. Kuntien rooli uudistuu tulevaisuudessa muun muassa sote-uudistuksen myötä.

Olemme Suomen johtava julkishallinnon talouden asiantuntija ja neuvonantaja. Yli kahden vuosikymmenen kokemuksemme ja laaja asiakaskuntamme takaavat syvällisen julkisyhteisöjen asiantuntemuksemme. Olemme markkinajohtaja kuntasektorin tilintarkastuksissa, mikä mahdollistaa koko maan kattavan asiantuntijaverkostomme hyödyntämisen joustavasti erilaisissa kuntasektorin erityiskysymyksissä ja verrokkitarkasteluissa. Tämän lisäksi olemme merkittävä toimija myös yksityisellä sektorilla, joten tunnemme hyvin julkishallinnon ja liike-elämän rajapinnan ja yhteistoiminnan.

Meillä kaikki lähtee halusta auttaa asiakkaitamme ja toisiamme tavoitteiden saavuttamisessa. Autamme kuntia ja kuntaorganisaatioita yhdistämällä syvällisen julkisyhteisöjen asiantuntemuksemme liike-elämän osaamiseen. Asiantuntijamme ympäri Suomen tukevat toinen toistaan varmistaen, että asiakas saa aina käyttöönsä parhaan mahdollisen osaamisen. Kaikki toimintamme perustuu vastuullisuuteen, riippumattomuuden varmistamiseen, laadunvalvontaan sekä vastuuseen yhteiskunnasta ja ympäristöstä.