• Listayhtiöt

    Palvelemme asiakkaita 164 maassa yli 95 000 asiantuntijan voimin

Tukenasi kasvussa ympäri maailmaa - riippumattomasti, tehokkaasti ja laadukkaasti


Yritysten toimintaa säätelevät erilaiset lait, asetukset ja säännökset. Lisäksi etenkin listayhtiöiltä odotetaan yhä enemmän myös yhteiskuntavastuuta ja toiminnan läpinäkyvyyttä. Yritysjohdolta vaaditaan paitsi hyvää hallintaa ja liiketoiminnan sisäistä ja ulkoista valvontaa, myös kaiken toiminnan avointa, selkeää ja säännöksiä noudattavaa raportointia.

Tuemme yritysjohdon päätöksentekoa tuomalla asiantuntemusta kansainvälisten laskentasäännösten (erityisesti IFRS) noudattamiseen, sisäiseen tarkastukseen ja riskienhallintaan, listalleottotilanteisiin sekä erilaisiin verokysymyksiin. Kansainvälisellä verkostollamme on syvällistä kokemusta taloushallinnon uudelleenorganisoinnista ja talouden keskeisten osa-alueiden, kuten kirjanpidon, palkkahallinnon ja veroilmoitusten globaalista ulkoistamisesta. Asiantuntijoillamme on käytössään käytännönläheisiä työkaluja hallitusten ja sen eri valiokuntien, erityisesti tarkastusvaliokunnan, toimintaan.

Autamme organisaatiotasi myös pysyvän arvon luomisessa niin orgaanisesti kuin yrityskauppojenkin myötä. Asiantuntijamme ovat tukenasi yritysjärjestelyn kaikissa vaiheissa, oli kyseessä sitten yrityksen tai yksittäisen liiketoiminnan osto tai myynti, toimialakonsolidaatio, rahoituksen hankkiminen tai muu omistus- tai rakennejärjestely ennen listautumista tai sen jälkeen.

Meillä kaikki lähtee halusta auttaa asiakkaitamme tavoitteidensa ja unelmiensa saavuttamisessa. Tiimimme on tukenanne käytännönläheisesti ja saumattomasti eri asiantuntijuuksia yhdistäen – riippumattomasti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Toimintamme keskiössä ovat läheiset asiakassuhteet: matala kulttuurimme mahdollistaa asiantuntijoidemme nopean reagointikyvyn, tavoitettavuuden ja joustavuuden. Laajan kansainvälisen verkostomme ansiosta pystymme ylläpitämään läheisen suhteen kaikkialla maailmassa.

 

Ota meihin yhteyttä