Eficode Oy on ostanut Avoset Oy:n

BDO.LiveSite.Deals.DealTypeM&A
BDO.LiveSite.Deals.IndustryTechnology & Media
BDO.LiveSite.Deals.SubIndustryTechnology

Eficode Oy on ostanut Avoset Oy:n, joka on Atlassian työkaluihin ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut suomalainen perheyritys.

Avoset on vuonna 2010 perustettu Atlassianin Platinum-kumppani, joka tarjoaa konsultointia sekä lisenssien hallintaa Atlassian-tuotteille ja jolla on erityisen vahvaa osaamista erityisesti pilvituotteiden käytössä. Avosetilla on takanaan vahva kasvutarina ja yhtiössä työskentelee 20 Atlassian-tuotteiden asiantuntijaa ja vuonna 2022 sen liikevaihto oli 9,7 miljoonaa euroa.

Eficode Oy on Euroopan johtava DevOps-yhtiö, joka toimii kymmenessä maassa ja jossa työskentelee noin 600 asiantuntijaa. Eficode on Atlassian Specialized Partner kaikissa Atlassian-palveluissa ja platinatason kumppani yhdeksässä maassa. Yritysoston myötä Eficode nousi ylivoimaisesti suurimmaksi Atlassian-kumppaniksi Suomessa ja kansainvälisestikin yhdeksi suurimmista.

BDO on työskennellyt Avosetin kanssa jo useamman vuoden ajan ja toimi yhtiön pääneuvonantajana koko myyntiprosessin ajan. Yhteistyö aloitettiin jo vuonna 2021 ja BDO on tukenut yhtiön johtoa sekä myyntiprosessiin valmistautumisessa että yhtiön myyntikuntoon saattamisessa. Myyntiprosessin aikana BDO vastasi prosessin suunnittelusta, myyntimateriaalien valmistelusta, ostajakandidaattien kontaktoinnista sekä neuvotteluista ja kaupan täytäntöönpanosta.

”BDO:n tiimi on tukenut Avosetin johtoa koko myyntiprosessin läpi ja tiimin avulla pystyimme valmistautumaan myyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Huolellinen valmistautuminen ja BDO:n asiantuntemus varmisti sen, että prosessi eteni sujuvasti ja pääsimme haluamaamme lopputulokseen. Suosittelemme mielellämme BDO:ta vastaaviin hankkeisiin.”

Tuomas Saranen, osakas, pääomistajaperheen edustaja ja toimitusjohtaja, Avoset Oy