Visma Consulting Oy on ostanut Vuealta Oy:n

BDO.LiveSite.Deals.DealTypeM&A
BDO.LiveSite.Deals.IndustryTechnology & Media
BDO.LiveSite.Deals.SubIndustryTechnology

Visma Consulting Oy on ostanut Vuealta Oy:n, joka on Suomen johtava Anaplan suunnittelu- ja analytiikkaratkaisujen konsultointiin keskittyvä yhtiö. Vuealta Oy on perustettu vuonna 2016 ja sillä on yli 80 % markkinaosuus Suomen Anaplan-toteutuksista.

Vuealta Oy tarjoaa Anaplanin konsultointi- ja käyttöönottopalveluja, tuki- ja ylläpitopalveluja sekä Anaplan-koulutuksia. Yhtiö oli aiemmin osa kansainvälistä Anaplan palveluntarjoajaa Vuealta Groupia. Vuealtan oston ansiosta Visma Consultingin asema tiedolla johtamisen konsultoinnin sekä ohjelmistojen markkinassa vahvistuu entisestään. Kaupan myötä yhtiöllä on myös tarjottavana huomattavasti laajempi palveluvalikoima sekä monipuolisempaa osaamista.

BDO toimi myyntiprosessissa Vuealta Oy:n pääneuvonantajana ja huolehti koko prosessin läpiviennistä sisältäen taloudellisen ja juridisen neuvonannon.

"Oli ilo työskennellä Janin, Noran sekä muun tiimin kanssa. BDO ja tiimi tuki meitä läpi myyntiprosessin. Erityisesti saimme hyötyä heidän alan ja myyntiprosessien tuntemuksestaan sekä ammattitaitoisesta neuvonnastaan ​​koko prosessin ajan. Suosittelemme BDO:n tiimiä vastaaviin projekteihin."

Vesa Pahkamaa, Vuealta Oy:n toimitusjohtaja