BDO tukee Naisten Pankkia: Golfyhteistyöllä parempaa tulevaisuutta

BDO tukee Naisten Pankkia: Golfyhteistyöllä parempaa tulevaisuutta

Teknologia- ja analytiikkapalvelujen johtaja Jukka Tiainen kertoo BDO:n missiosta ”People helping people achieve their dreams”:

– BDO haluaa auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa ja vaalia henkilöstönsä unelmia, jotka liittyvät usein uraan ja ammatilliseen kehittymiseen. Tunnuslauseemme sanoma kohtaa hyvin Naisten Pankin tavoitteet tasa-arvoisemmasta maailmasta, jossa tytöt ja naiset saavat mahdollisuuden koulutukseen ja ammattiin kaikkialla, Tiainen sanoo.

Hän muistuttaa, että tutkitustikin tyttöjen ja naisten vaikutusmahdollisuuksien kohentaminen kehittyvissä maissa vie heidän perheensä elämää ja sitä kautta myös yhteiskuntaa eteenpäin. Hän tuntee asian merkitykselliseksi myös omalla kohdallaan ja on osallistunut aiemminkin pelaajana Naisten Pankki Open -kiertueen kisoihin.

Golfaa Naiselle Ammatti -kampanja viettää tänä vuonna kymmenettä juhlavuottaan. Juhlakisoja pelataan 26 golfklubin kentällä eri puolella Suomea. Tähän mennessä kampanjaan on osallistunut yli 10 000 golfaria. Tämän vuoden tavoitteeksi on asetettu 1 300 osallistujaa kauden tapahtumissa ja yli 1 800 Ammattia Naisten Pankin hankkeissa mukana oleville naisille Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä.

BDO on yksi Naisten Pankin perustajajaosakkaista. Se on tukenut Naisten Pankin toimintaa lahjoituksin ja osallistumalla tapahtumajärjestelyihin. Yritys oli vuosina 2018–2020 Kävele Naiselle Ammatti -kampanjan pääyhteistyökumppani ja tänä vuonna yksi kolmesta pääyhteistyökumppanista Golfaa Naiselle Ammatti -kampanjan golfkiertueilla.

Tiainen on ilahtuneena pannut merkille, että BDO:n vakiogolfaajajoukko on saanut mukaan myös nuoremman ikäpolven BDO:laisia. Koronaepidemian aikana myös BDO:laiset ovat eristäytyneet etätöihin. Toimisto- ja työkaverikaipuuta on voinut lievittää golfkentällä. Ulkoilu ja yhdessä liikkuminen tukee hyvinvointia monella tasolla.

Golfkierros tarjoaa vapaamuotoista ja viihdyttävää yhdessä oloa työkavereiden kanssa, verkostoitumista unohtamatta. Laji tuo erilaisia ihmisiä yhteen.

BDO ei ole järjestänyt omaa yritysgolfkisaa asiakkaille, mutta Naisten Pankin kisoihin heitä kutsutaan. Harva golfari pelikutsusta kieltäytyy.

– Useimmin aletaan vain hakea kalenteriin sopivaa pelipäivää, Tiainen nauraa. Golf on tervehenkinen ja hyvä tapa rentoon yhdessä oloon.

 

  Naisten Pankki Open -hyväntekeväisyyskiertue - Naisten Pankki