BDO yhdistää voimansa tilintarkastusyhteisö RSM Finlandin kanssa

BDO yhdistää voimansa tilintarkastusyhteisö RSM Finlandin kanssa

Yrityskaupan myötä RSM Finland jatkaa toimintaansa osana BDO:ta. Tilintarkastukseen ja vaativien erityistilanteiden talouden neuvonantopalveluihin erikoistuneen RSM Finlandin liikevaihto on noin 3,3 miljoonaa euroa. 

Yhdistyminen tuo kummankin yhtiön asiakkaille synergiaetuja. BDO:n laaja asiantuntijaverkosto, palveluvalikoima ja toimialatuntemus tuovat RSM:n asiakkaiden saataville entistä kattavammat palvelut samalla, kun asiakassuhde oman tutun asiakasvastaavan kanssa jatkuu. RSM:n asiantuntijat vahvistavat BDO:n osaamista etenkin erityistarkastusten, yritysjärjestelyjen ja veropalvelujen saralla. RSM on Suomen johtava tilintarkastusyhteisö insolvenssitilanteita koskevissa taloushallinnon erityiskysymyksissä.

- Yhdistymisen myötä olemme entistäkin monipuolisempi palveluntarjoaja alallamme kaiken kokoisille asiakkaille. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaille jatkossa uutena palveluna erityistarkastusta sekä yhä monipuolisempaa tukea riskienhallintaan, väärinkäytösten torjumiseen, talouden tervehdyttämiseen sekä muihin haastaviin tilanteisiin. Tämän erityisosaamisen alueella olemme Suomen merkittävimpiä toimijoita. Lisäksi yritysjärjestelypalvelumme vahvistuvat huomattavasti. Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta asiakkaamme saavat meiltä yhä laajemmin tarvitsemiaan palveluja, sanoo BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

BDO:ta ja RSM:ää yhdistää sitoutuminen asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen, hyvään asiakaspalveluun, laadukkaisiin palveluihin ja henkilöstön hyvinvointiin. Kansainvälinen BDO on palkittu kahdesti arvostetulla International Accounting Bulletin (IAB) myöntämällä ”Vuoden tilintarkastusketju” –tunnustuksella.  


BDO:n strateginen kasvu jatkuu

Yrityskauppa on jatkoa BDO:n strategiselle kasvulle. Yrityskaupan myötä RSM Finlandin 29 asiantuntijaa siirtyy BDO:lle, jonka henkilöstömäärä nousee noin 300 henkilöön. BDO palvelee asiakkaita koko Suomessa 17 toimistosta käsin.

- Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa ja unelmansa. Meillä on erinomaiset valmiudet palvella asiakkaita paikallisesti koko Suomessa ja kautta maailman, siellä missä asiakkaammekin toimivat. Haluamme tuottaa asiakkaille lisäarvoa asiakaslähtöisellä toimintatavallamme, minkä keskiössä on laadun lisäksi poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu, Taneli Mustonen jatkaa.

RSM Finlandin perustajaosakkaat Seppo Suontausta, Urpo Pirilä, Manu Auhto sekä toimitusjohtajana toiminut Risto Kiviranta ja tilintarkastuksen johtaja Kaj Riska jatkavat omien asiakkuuksiensa parissa ja heidät on kutsuttu BDO:n osakkaiksi.  

- RSM Finlandin ja BDO:n avainhenkilöt ovat tunteneet toisensa jo pitkään. Tavoitteemme on yhdessä luoda saumattomasti asiakkaidemme hyväksi toimiva organisaatio, jossa yhdistämme vahvuutemme ja osaamisemme, RSM Finlandin osakkaat sanovat.

Kummankin yrityksen henkilöstölle yhdistyminen merkitsee entistäkin laajempia uramahdollisuuksia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. BDO tarjoaa henkilöstölleen asiantuntijuutta arvostavan työyhteisön, jossa on mahdollista tehdä monipuolisia tehtäviä ja kannustetaan osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Alkuvuodesta BDO osti tilintarkastusta ja vero- ja neuvonantopalveluja tarjoavien Helle Partners Oy:n liiketoiminnan ja HelBal Oy:n osakekannan.

 


BDO on tilintarkastusta, vero- ja lakipalveluja, taloushallinnon palveluja ja neuvonantoa tarjoava asiantuntijaorganisaatio, joka toimii kansainvälisesti 167 maassa. BDO palvelee asiakkaita Suomessa 17 paikkakunnalla noin 300 asiantuntijan voimin, maailmanlaajuisesti meitä on yli 91 000. Suomen BDO:n liikevaihto oli 25,2 M euroa 31.8.2020 päättyneellä tilikaudella. BDO Oy:n omistavat yrityksen toiminnassa mukana olevat osakkaat.

RSM Finland on vuonna 2011 perustettu tilintarkastusyhteisö, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja luotettavia tilintarkastus- ja taloudellisia neuvontapalveluita asiakkaiden vaativiin erityistilanteisiin liittyen. RSM toimii viidellä paikkakunnalla Suomessa (Helsinki, Turku, Jyväskylä, Tampere ja Oulu). Liikevaihto 3,3 M euroa.