Vahvaa ja monipuolista osaamista - BDO:n Transfer Pricing -tiimin kasvu takaa asiakkaillemme entistä

Vahvaa ja monipuolista osaamista - BDO:n Transfer Pricing -tiimin kasvu takaa asiakkaillemme entistä

Entistä monipuolisempi siirtohinnoittelutiimi

Tammikuussa 2019 Transfer Pricing -palveluiden tiimin vetäjänä aloittanut KTM Jouni Honka-aho on erikoistunut siirtohinnoitteluun, mutta palvelee myös kuntapuolen asiakkaita kilpailuneutraliteettiin liittyvissä toimeksiannoissa. Jounilla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä veroasioista.

Syyskuussa 2020 Tax Advisoreina aloittaneet KTM Sini Lindström ja KTM Elina Jalonen siirtyivät siirtohinnoittelutehtäviin BDO:n tilintarkastustiimistä ja ulkoisen taloushallinnon tehtävistä. Siirtohinnoittelutiimissä Assistant Tax Managerina työskentelevä KTM Tommi Hiltunen on erikoistunut siirtohinnoitteluun, mutta avustaa asiakkaitamme myös muissa verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa, muun muassa tax due diligence -selvityksissä.

Tiimi työskentelee sekä Pohjois- että Etelä-Suomen toimipisteisteillämme käsin, mutta kaikki tiimin asiantuntijat palvelevat asiakkaitamme kaikkialla Suomessa ja maailmanlaajuisesti.


Kattavat siirtohinnoittelupalvelut

Siirtohinnoittelutiimin asiantuntijamme auttavat asiakkaita tuottamalla käytännönläheisiä ja yrityksen operatiivista toimintaa helpottavia ratkaisuja. Avustamme asiakkaitamme operatiivisessa siirtohinnoittelussa, johon kuuluu muun muassa siirtohinnoittelumallin suunnittelu, vertailu- ja toimintoanalyysien suorittaminen, konserniyhtiöiden välisten sopimusten laatiminen ja siirtohinnoitteludokumentaatio.

Palveluihimme kuuluu lisäksi asiakkaidemme avustaminen siirtohinnoitteluun liittyvissä verotarkastuksissa, kansainvälisissä riidanratkaisumenettelyissä (MAP-menettely), arvonmäärityksissä, ennakolliset keskustelut yhdessä Verohallinnon kanssa liittyen ajankohtaisiin verokysymyksiin sekä aineettoman oikeuden siirroissa ja siihen liittyvissä arvonmäärityksissä.


- Suomen Transfer Pricing -tiimin lisäksi asiakkaidemme tukena ovat BDO:n siirtohinnoitteluun erikoistuneet asiantuntijamme ympäri maailmaa, kertoo tiimin johtaja Jouni Honka-aho.

 

Lue lisää siirtohinnoittelun palveluistamme.