• Siirtohinnoittelun palvelut

    Varmistu siirtohinnoittelukäytäntöjesi tehokkuudesta ja vaatimustenmukaisuudesta

    Ota meihin yhteyttä

Siirtohinnoittelu

Veroviranomaiset kautta maailman haluavat varmistaa, että voitot verotetaan siellä, missä arvo syntyy. Siirtohinnoitteluun liittyvät verosäännöt ovat monimutkaisia, ja hallitukset kiinnittävät siirtohinnoittelupolitiikkaan ja -käytäntöihin entistä enemmän huomiota.

Jokaisen kansainvälisen yrityksen on varmistettava vaatimustenmukaisuus myös siirtohinnoittelun osalta. Hallinnoimalla siirtohinnoittelua tehokkaasti voidaan välttää paikallisten verotarkastusten ja uudelleenarviointien mahdolliset seuraamukset, kaksinkertainen verotus, kalliit ja aikaavievät riitatilanteet veroviranomaisten kanssa sekä maineriskit.
 

Siirtohinnoittelun asiantuntijat apunanne Suomessa ja globaalisti

Siirtohinnoittelutiimimme kokeneet asiantuntijat auttavat asiakkaita tuottamalla käytännönläheisiä ja yrityksen operatiivista toimintaa helpottavia ratkaisuja. Perehdymme asiakkaan tilanteeseen aina tapauskohtaisesti etsien konkreettisia ratkaisuja. Haluamme antaa asiakkaalle neuvoja ja ohjeita, jotka tukevat ja sujuvoittavat heidän päivittäistä liiketoimintaansa.

Suomen siirtohinnoittelutiimimme lisäksi tukenanne ovat BDO:n siirtohinnoitteluun erikoistuneet asiantuntijat kautta maailman.

Voimme olla apuna mm. seuraavissa asioissa:

  • operatiivinen siirtohinnoittelu ja siirtohinnoitteludokumentaatio
  • avustus siirtohinnoitteluun liittyvissä verotarkastuksissa
  • kansainvälinen riidanratkaisu (map-menettely)
  • vertailuanalyysit ja arvonmääritykset
  • ennakolliset keskustelut Verohallinnon kanssa haastavissa verokysymyksissä
  • aineettoman oikeuden siirrot ja arvonmääritykset.

 

Pyydä tarjous

Ajankohtaista BDO:lla
Uutiset
Katso kaikki uutiset
Follow @bdofinland