Henkilöverotus

Henkilöverotus

Tarjoamme organisaatiollesi henkilöverotuksen palvelut ja tuemme ennakkoperintään liittyvissä kysymyksissä. Asiakkainamme on paitsi useiden toimialojen yrityksiä, myös yhdistyksiä, säätiöitä ja kuntia. Tarjoamme henkilöverotuksen palveluita myös yksityishenkilöille. Kokenut henkilöverotuksen palveluiden tiimimme tukee organisaatiotasi sekä kansainvälisesti että paikallisesti.

Henkilöverotuksen ja ennakkoperinnän palvelut organisaatioille

Autamme määrittämään luontois- ja henkilökuntaetujen sekä kustannusten korvausten verotuksellista oikeellisuutta ja neuvomme raportointivelvoitteissa. Olemme organisaatiosi apuna veroprosessien kaikissa käsittelyvaiheissa. Tarvittaessa voimme laatia asiaan liittyviä oikaisuvaatimuksia ja hakea ennakkoratkaisuja.

Asiantuntijamme tukevat mielellään muun muassa seuraavissa:

  • henkilöverotukseen ja ennakkoperintään liittyvien verotarkastusvastineiden laatiminen
  • peitellyn osingon kysymykset
  • palkitsemiseen liittyvät kysymykset
  • veroprosessit kuten oikaisuvaatimukset, valitukset ja vastineet. 

Kansainvälisesti toimiville yrityksille tarjoamme monipuolisia henkilöverotuksen palveluita sekä kansainväliseen työvoiman liikkuvuuteen liittyviä palveluita. Olemme apunanne sekä silloin, kun yritykseen palkataan työvoimaa ulkomailta että silloin, kun henkilöstöä lähetetään ulkomaille.

Tiimimme tukee organisaatiotasi kansainvälisissä tilanteissa maksettaviin hallituksen jäsenten palkkioihin tai vastaaviin henkilökohtaisiin suorituksiin liittyen.

Henkilöverotuksen palveluiden kansainvälisen verkostomme avulla voimme varmistaa, että yrityksen velvoitteet ja työntekijöiden vero- ja sosiaaliturva-asiat hoidetaan paikallisten lakien mukaan niin Suomessa kuin muissa maissa.

Lisäksi avustamme työvoiman liikkuvuuteen liittyvissä kiinteän toimipaikan kysymyksissä.

Henkilöverotuksen ja ennakkoperinnän palvelut yksityishenkilöille

Yksityisasiakkaille tarjoamme muun muassa seuraavia henkilöverotuksen palveluita:

  • henkilöveroilmoituspalvelu (sisältää kotimaisen ja ulkomaisen sijoitustoiminnan tulojen ilmoittamisen sekä kaksinkertaisen verotuksen poistovaatimukset)
  • verotuspäätöksen tarkistaminen
  • verotuspäätöksestä tehtävät oikaisuvaatimukset
  • lahja- ja perintöverotus sekä kotimaassa että kansainvälisesti
  • hakemukset rajoitetusti verovelvolliseksi
  • ulkomaille muuttamisen verovaikutusten kartoitus.

Kansainvälisissä toimeksiannoissa hyödynnämme laajaa kansainvälistä verkostoamme, jolloin saadaan varmistettua esimerkiksi muuton tai transaktioiden verovaikutukset niin Suomessa kuin ulkomailla. Saat kansainväliset henkilöverotuksen palveluiden toimeksiantosi tilattua vaivattomasti kotimaisten yhteyshenkilöidemme kautta.