Uusia osakkaita BDO:lle

Uusia osakkaita BDO:lle

Timo Helle siirtyi yritykseen tammikuussa 2021, kun hän myi perustamiensa Helle Partners Oy:n liiketoiminnan ja HelBal Oy:n osakekannan BDO:lle. Timo toimii KHT-tilintarkastajana ja BDO:n Porvoon toimiston vetäjänä. Lisäksi hän on ollut mukana lukuisissa sukupolvenvaihdoksissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Timo Helteen asiakaskuntaan kuuluu kaikenkokoisia yrityksiä, kansainvälisiä ketjuja ja muita organisaatioita.

Marko Tiilikainen on työskennellyt BDO:lla vuodesta 2014. Marko työskentelee KHT-tilintarkastajana ja hänen asiakaskuntansa koostuu laaja-alaisesti sekä kotimaisista että ulkomaalaisomisteista yhtiöistä. Markon erityisosaamista ovat myös prosessien tarkastaminen ja ISAE 3402 -toimeksiannot.

-  Toivotan uudet osakkaamme lämpimästi tervetulleiksi! Timo ja Marko ovat paitsi alansa huippuasiantuntijoita, myös osoittaneet sitoutumisensa asiakkaiden ja kollegoiden auttamiseen sekä erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseen. He ovat avainhenkilöitä BDO:n kasvun rakentamisessa sekä liiketoiminnan ja palvelujen kehittämisessä, sanoo toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

BDO:lla on nyt yhteensä 30 osakasta, jotka kaikki ovat aktiivisesti mukana yhtiön toiminnassa.

-    Kutsumme jatkossakin osakkaiksi ansioituneita työntekijöitämme mahdollistamaan tavoitteidemme ja yhteisten unelmiemme saavuttamista. Henkilöstömme määrä kasvaa jatkuvasti, ja haluamme kasvun näkyvän myös osakkaiden määrässä, Taneli Mustonen kertoo.